![]() |
RE: PELERYNA NIEWIDKA CZY MIOTŁA ?
Temat trochę bezsensu - jest on na jedną odpowiedź.
Każdy raz się wypowie i co? I tyle. Jak już się zakłada tematy to powinny być one... hmm na jakąś dyskusje^.^ Ciężko mi tak się wypowiedzieć co lepsze... Zawsze chciałam latać, także wolałabym miotłę^.^ Peleryna też by się przydała - ale z nią to tylko po ziemi a posiadając miotłę - uuu polatałabym sobie i w ogóle xD |
Jak nie masz zamiaru prowadzić "dyskusji" to po co tu wchodzisz...?:|
nie widziałem/nie widzieliśmy jakiegoś tematu założonego przez ciebie to przynajmniej zostaw komentarze dla siebie...:yes: Jeśli ktoś tez chce krytykować to nawet niech tu nie wchodzi. No ale jak chcecie to go usnucie :| :smilewinkgrin::smilewinkgrin::smilewinkgrin::smil ewinkgrin::smilewinkgrin: |
Cytat:
Mam zostawić komentarze dla siebie?! Pfyyy od tego jestem by je pisać. Jestem szczera - prawda w oczy kole, co? Ach i nie zostawię ich dla siebie ponieważ, powiedziałam swoje zdanie i wielkie halo. Ło Boże xD Cytat:
A i jeszcze jedno: Cytat:
*Sorry, za post nie na temat. |
kłótnie są nie na miejscu!!! ja wole miotłę zawsze chcialam poczuć się jak ptak, no cóz niewidka tez niczego sobie
|
Wolę racczej miotłe, bo mozna by sobie polatac...ale niewidka tez niczego sobie...na niezłe wypady ;D
|
Najlepiej mieć to i to xD
|
Cytat:
Jak masz tego typu pytania, to zapytaj się w grze 'X czy Y' . |
Zdecydowanie peleryna:) Bo po co mi mitła ja nie HP
|
Peleryna :)