![]() |
Wasza ulubiona postać z hp?
Kogo lubicie najbardziej z książek o hp?
|
RE: Wasza ulubiona postać z hp?
Zapraszam pod ten link: http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=71
Ten temat jest dokładnie na pierwszej stronie, na pierwszym miejscu. Tak trudno go zauważyć? Żal.pl xD |
Był już taki tematxD
|
Ludzie, czemu wciąż krytykujecie? Ktoś założył temat, nie wiedział, że taki już jest, a wy zaraz się czepiacie. Stało się przez to coś? Nie wydaję mi się. Wystarczy chyba ładnie napisać ,,Taki temat już jest" i spoko, a nie wytykać. Nie rozumiem Cię Juliet...
Pozdrawiam Hermionę12 |
Addio93 to Ty się czepiasz Juliet...chyba mało czasu jesteś na tej stronie bo co chwile pojawiają się tematy, które tylko zaśmiecają forum:no: Chyba nie wiesz jakie to może być irytujące...Juliet napisała dobrze i nie wiem o co Ci chodzi...wytknęła błąd i prawidłowo... nie powinieneś komentować tego co napisała...Trzeba przejrzeć forum i później zakładać tematy, a nie mało, że się założy najbardziej pospolity temat, to się jeszcze nie rozwinie treści ani samemu się na ten temat nie opowie...Pozdro dla Juliet:PxD
|
Tak, doprawdy krótko jestem na tej stronie, już mi to kilkakrotnie wypominano. Tyle, że podoba mi się ona coraz mniej. Stale się tylko ludzie krytykują i nic więcej. A potem wypowiadają jak to HP dał im dużo do myślenia, nauczył przyjaźni, wzajemnego szacunku etc. Żałosne.:no:
|
To może wszyscy pozakładajmy takie same tematy i będzie fajnie...Nie było by problemu, gdyby nie to, że zwracasz niepotrzebnie uwagę Juliet, która słusznie zauważyła, że taki temat znajduję się w tym dziale i to na pierwszej stronie i perwszej pozycji...
|
Moją jest Hermiona Granger
|
Santino, czemu sobie ze mnie drwisz? OK, może trochę niesłusznie postąpiłam, ale mój jedyny błąd to napisanie, że nie rozumiem Juliet. Zaraz tyle krytyki... Przepraszam. (Chociaż swoich poglądów nie zmieniam)
|
Ja wcale z Ciebie nie drwię Addio93 po prostu próbuje Ci coś uświadomić...no ale jeśli Cię uraziłem to przepraszam...
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |