![]() |
Czy nie chcecie zobaczyc Emmy Watson??
Hej ten post jest skierowany do pełnoletnich :) fanów czy nie chcili byście zobaczyc emme watson na żywo?? Jak tak i jesteście pełnoletni to szukam osób 3 lub 4 :) którzy znają przyanjmniej podstawy j. Angielskiego do wyjazdu :) i odwiedzenia emmy w wakacje pod koniec Lipca albo na początku sierpnia napewno każdy z was będzie pracował i po miesiącu będzie miał hajs na wyjazd proszę o normalne odp na posta a nie jakieś śmieszne albo komentujące to.... Ja pytam poważnie i oczekuje poważnych odp. Piszcie jak najszybciej.
|
RE: Czy nie chcecie zobaczyc Emmy Watson??
Oh, jakie to proste. Ja bym chciała zobaczyć Michaela Jacksona. Ktoś może by wyjechał sobie ze mną pod koniec listopada...?
[small]wybacz, ale żal mi tego nie skomentować.[/small] |
A masz kasę? Dzieki bo jak mi dasz to pojade...oczywiscie mówie to w przenosni, ale całkowicie zgadszam sie z asia. Nic z tego nie wyjdzie. Mówie ci.
|
Cóż... Szczerze, po Twoim sposobie pisania sama nie sądziłabym, ze jesteś pełnoletni (chociaż sama mogę się mylić). Taki wyjazd nie miałby sensu. Myślisz, że sobie pojedziesz do niej, a ona przyjmie Was z otwartymi ramionami? Mylisz się.
Do tego, jak widzę, Twój temat nie cieszy się zbytnią popularnością. A Ty sam najprawdopodobniej przestałeś wchodzić na stronę. Zamykam. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |