![]() |
Hufflepuff
Postanowiłam założyć ten temat dla osób, które lubią albo chcą być w Hufflepuffie. Myślę, że dom ten i miejsce przypadnie Wam do gustu.
PUCHONI *Ginny_Weasley12 *Essi *Albus12 *Herma_78 *R_Lupin *SAS *GINNNY *Filiputek *Malinjaaa *Ginny_Weasley_ *Nice_Marta *Her-mio-na 13 *przystojny Harry Potter *Jaga *Vanessia *Klaudynka114 *Piana *LUPUS *Hubi_x/wypisany/ NAJAKTYWNIEJSI *Ginny_Weasley12 *Essi *Albus12 *Nice_Marta *Her-mio-na 13 *R_Lupin /wypisany/ Jako, że ze względu, mamy taką, a nie inną fabułę nazsego domu, wklejam tu jeszcze jedną listę: KANDYDACI NA UCZESTNIKÓW W TURNIEJU TRÓJAGICZNYM *Essi / 2 głosy *Herma_78 / 0 głosów *R_Lupin / 0 głosów *Ginny_Weasley12 / 1 głos *Her-mio-na 13 / 1 głos Głosowanie już się zakończyło. Wygrała Panna Essi!! Każdy, kto chce być Puchonem niech napisze szybkiego posta, a obiecuję, że na pewno zostanie zapisany do naszej listy. Kto będzie już naszym współtowarzyszem powinien mieć podpis koloru żółtego: Puchoni z nikim nie wojują Oni zawsze zgodę budują Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! A drugą część podpisu możecie przeznaczyć na swoje pomysły. Tak więc, dom Puchonów publicznie zostaje otwarty! |
RE: Hufflepuff
<nieśmiało wchodzi do Pokoju Wspólnego i rozgląda się>
<ładnie tu-mowi> |
//Ginny można być w dwóch domach??/
|
//Nie można, Albus. To by było kretyńskie.//
|
//tak się zapytał, nie wiem czy się nie wypisać z GRyfindoru tam nic się nie dziejje!!!//
|
//nie mozesz byc w dwoch domach, ale jak chcesz, to sie tu przepisz, przyjmiemy cie, tylko uzgodnie t z Essi//
|
//Tu raczej będzie się działo jeszcze mniej niż w Gryffindorze. No ale ja tam się nie mieszam.//
|
*Oświadczam uroczyście, że nadzieji mieć juz nie musisz, gdyż zapisuję się do Huffelpuffu (mi też wyszło, że tu pasuję)
//A podpis wymyśliłam ja!!!// |
//wiem, to co moze byc z nami albus? (plis)//
|
*Wchodzi do PWP
*Mogę się zapisać...-pyta-z Gryfindoru się już wypisałem |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |