HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Gry (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   HP i IŚ - przemyslenia (http://hpn.pl/showthread.php?t=1941)

Nicole Patil 07-26-2008 20:27

HP i IŚ - przemyslenia

Jak wyobrażacie sobie tą grę? Co chcielibyście w niej mieć?
Ja osobiście chciałabym , aby w tej grze był poziom z ucieczką przed Voldemortem i śmieriozercami na miotłach i bitwa o Hogwart ;)
Mam nadzieję , że gra będzie dobra xD
przepraszam jeśli taki temat już jest :bigrazz:

RazorBMW 09-06-2008 08:58

RE: HP i IŚ

Ofc będzie typowy gniot od EA. Osobiście śmieszą mnie ludzie, którzy kupują taką syfiastą grę... 130 w błoto...

I zachwycają się, że to jest Potter... ROTFL!

Typowa masówa a la głupie Simsy. Nudna, łatwa, brzydka, krótka.
Taki będzie i Książę i IS
EOT

Half_Blood Prince 09-25-2008 00:15

Moim zdaniem to niestety bedzie podobna do Czary Ognia, bo tam sie ciagle przemieszczali. Wiec taki tryb odpowiada... Ale chcialbym zeby nie bylo takiego sterowania postacia jak w CO, ZF i KP. Mam na mysli chodzenie bo czary im fajnie wyszly :D Fajnie sie "chodzilo" w czesciach 1-3, nie jak w przygodowce ala Syberia tylko tak na luzie :D:D Chyba wiecie co mam na mysli?... No i mozna bylo skakac ;) SZAŁ xD

Hagrid_gajowy 03-21-2009 19:50

Ja osobiście chciałbym etap w Ministerstwie magii, ucieczka z domu malfoya, ucieczka na miotłach przed voldemortem, bitwa o hogwart i to wszystko co bylo w książce więc nie wiem po co wyliczam:D

KaroLh 06-17-2009 12:30

Jednym słowem, żeby była dłuuuuuuga.
Może kiedyś zrobią tak, że połączą wszystkie częśći w 1 gre.

BarryTrotter 06-17-2009 14:22

RazorBMW
Cytat:

Ofc będzie typowy gniot od EA. Osobiście śmieszą mnie ludzie, którzy kupują taką syfiastą grę... 130 w błoto...

I zachwycają się, że to jest Potter... ROTFL!

Typowa masówa a la głupie Simsy. Nudna, łatwa, brzydka, krótka.
Taki będzie i Książę i IS
EOT
Ty się po prostu nie znasz na grach. Dla mnie gniotem są wszystkie części GTA,
Cal of diuty, Medal of honor itd. Jak można grać w takie demne gry.

Osobiście uważam że może być najlepszą grą z serii.Tyle się tam dzieje że akcja może być niesamowita.Musi mieć dobrą grafikę i fajne sterowanie

fan Lupina 06-17-2009 18:59

Chory Trotterze to Ty się nie znasz na grach. Razor jest jednym z najlepszych recenzentów gier na tej stronie. Jak można obrazić CoDa czy MOHa. Czy chociaż naprawdę fajne GTA:SA. Toż to trzeba być... Owszem HPiKP może być najlepszą częścią najbardziej dennej serii gier w galaktyce. Grafika będzie dobra jeśli uważasz grafę cukierkowatą za dobrą. Sterowanie mnie akurat gó... mało obchodzi. Przyzwyczaje się do każdego. Długość, trudność będą słaaabe.
It's coming from EA. I to jest właśnie największy problem.

BarryTrotter 06-17-2009 21:18

Cytat:

Chory Trotterze to Ty się nie znasz na grach. Razor jest jednym z najlepszych recenzentów gier na tej stronie. Jak można obrazić CoDa czy MOHa. Czy chociaż naprawdę fajne GTA:SA. Toż to trzeba być... Owszem HPiKP może być najlepszą częścią najbardziej dennej serii gier w galaktyce. Grafika będzie dobra jeśli uważasz grafę cukierkowatą za dobrą. Sterowanie mnie akurat gó... mało obchodzi. Przyzwyczaje się do każdego. Długość, trudność będą słaaabe.
It's coming from EA. I to jest właśnie największy problem.
Jak on jest jednym z najlepszych recenzentów gier na tej stronie to ja jestem królowa Elżbieta.

Te gry o których pisałem to jedno wielkie g****
A gry z EA są najlepsze

RazorBMW 06-18-2009 09:10

Typowy FANBOJ EA... FIFA? Porównaj sobie 09 z PC z jakimkolwiek PESem... czy to 4,5 czy 6... scena modderska, której FIFKA NIE ma. Realizm jest w PESie, który jest trudniejszy, wymaga pada. Zaś w FIFIE masz jeden schemat, którym ogrywasz...

CoD to już legenda, nie zaprzeczysz, że multi jest grywalne, skoro półtorej roku po premierze 4 nadal funkcjonują laddery na ESLu czy ClanBase. Poza tym 2 miejsce w rankingu najczęściej granych gier na xf... masa klanów, masa serwerów, mody [ProMod i PAM, które skutecznie balansują rozgrywkę].

MOH? Heh, AA to legenda, która w multi funkcjonuje do dziś. Do dziś są klany, któe grają na CB, któe żyją...
GTA? VC lubię, klimat, humor, misje, muzyka... 4 jest żałosna, SA też... nie mają tego klimatu, psozł dalej, 4 to już całkowicie, skoro nawet scenowa wersja została złamana, i był wyciek...

Ja sam widzę, co zrobiło EA, jedyna udana gra w zeszłym roku, którą wypuścili, nie była od EA tylko od niezawodnego DICE. Miror's Edge bije klimatem, sposobem rozgrywki, jest czymś nowym w świecie gier. BF nadal jest popularny, też jest dużo klanów, ladderki...
Zaś reszta to tylko mierne kalki, NFS, który jest żałosny pod względem optymalizacji, Dead Space, który ANI RAZU mnie nie przestraszył, pomimo grania na słuchawkach... w tym przypadku nadal rządzi Silent Hill 2...

Ja czuję, że EA zawiedzie. Pamiętacie, co było z Pro Streetem? Miał mieć da best fizyke ever, a co wyszło? Żałosne coś, co było NFSem tylko z nazwy. Jedynie najstarsze części, a z nowych tylko MW są dobre...

Dragon Age? Jeśli to ma być "spadkobierca Baldurów", to ja podziękuję. Typowe high fantasy i nadmierna brutalność + sceny od 18+ to przepis na dobry RPG? Beez jaaj...

I Dante Inferno? LOL... wystarczy przeczytać Boską Komedię, a prawdziwi koneserzy będą płąkać, co EA zrobiło... ze świetnej książki zrobili... siekankę... N/C
EA tonie... i nikt bardziej obeznany temu nie zaprzeczy...

fan Lupina 06-18-2009 09:15

Cytat:

Napisał BarryTrotter (Post 228233)
Jak on jest jednym z najlepszych recenzentów gier na tej stronie to ja jestem królowa Elżbieta.

Te gry o których pisałem to jedno wielkie g****
A gry z EA są najlepsze

Zatem (nie)miło mi Cię poznać królowo Z Bożej łaski Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej oraz innych Jej Królestw i Posiadłości królowa, przewodnicząca Wspólnoty Narodów, Obrończyni Wiary.
Gry z EA są najlepsze na świecie? Dobre żarty. Nie przeczę wyszło kilka nawet przyzwoitych gier z tej firmy(NFS: MW to ofc świetna gra) ale takie gó.. jak HP z ĘĄ nigdy nie były dobre. Przynajmniej nie dla doświadczonych graczy.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35.