![]() |
Adresy Aktorow z Harrygo Pottera
tu mozecie dzielic sie z innymi i pisac adresy emailow ,domowe poprostu kontakty z postaciami ktore zagraly w filmie z serri Harry Potter
Zapraszam:) |
Nikt nie ma takich informacji i nikomu oni ich nie udzielą.
|
Gdzieś było, że podawali adresy do nich. Tylko nie pamiętam gdzie. I napewno nie były to adresy do domu, wiecie, gwiazdy cenią sobie prywatność. Poza tym, chyba niekażdy chciałby, żeby ktoś obcy miał do niego namiary.
|
tzn albo poszukac hakera i jemu dac sie tym zajac xD lub szukac dlugo dlugo dlugo i moze sie cos wyszpera
|
Gdzies mozna zdobyc adresy:) Czytałem ze jedna z Polskich fanek HP napisala do niego list z proba o zdjęcie z autografem
Jesli cos gdzies wyniucham to dam znac |
W Fun Clubie na końcu zawsze są adresy do gwiazd. Byli już Demi Lovato, LaFee, Zac Efron, Beyonce i wiele innych. Ale na pewno to nie są ich adresy tylko wytwórni, która daną gwiazdę promuje ;D Jak będzie adres kogoś z HP, to napiszę.
EDIT: Mówiłam, że coś znajdę xPP Daniel Radcliffe [Harry Potter] c/o ICM 76 Oxford Street London WIN 0AX United Kingdom Rupert Grint [Ronald Weasley] c/o PFD Drury House 34-43 Russell St. London WC2B 5HA United Kingdom Emma Watson [Hermiona Granger] c/o Harry Potter And The Prisoner of Azkaban Productions Leavesden Studios PO Box 3000 Leavesden Herfordshire WD2 7LT United Kingdom Proszę ;) Trzej główni bohaterowie ! |
Super, że znalazłaś! Hmm... może wyśle jakiś list do nich z prośbą o zdjęcie z autografem xD Może za 1,5 roku mi przyślą ;P
|
Ugh... -.-
To nie są tyle adresy, co skrzynki na które fani mogą przesyłać listy. |
I tak nikt tych waszych 'listów' nie przeczyta.
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |