HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Kosz (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Drużyny Quidditcha (http://hpn.pl/showthread.php?t=2041)

Nacia1234 08-30-2008 14:31

Drużyny Quidditcha

No to tak... ostatnio, w sumie niechcący natknęłam się na pytania, kto jest kim w drużynie Quidditcha i czy w ogóle do niej należy. Nie wiem, czy ten temat się przyjmie, podejrzewam, że kiedyś taki istniał, ale na pewno wielu osobom łatwiej przyjdzie się dowiedzieć (szczególnie tym, którzy piszą hisoryjki w domach, bo to o nich głównie mi chodzi), kto należy do drużyny. Więc jeżeli tu napiszecie, to zedytuję posta i zapiszę.

No to tak:
Slytherin:
Obrońca: Angelina Johnson (Mistrzyni Afrytów),
Ścigający(3): Nacia1234, Expecto Patronum, Hermiona HP
Pałkarz(2): FleurEvans, Aga_Black
Szukający:
Hemcia

Gryffindor:
Obrońca:
Ścigający(3): Claire
Pałkarz(2):
Szukający:

Ravenclaw:
Obrońca:
Ścigający(3):
Pałkarz(2):
Szukający:

Hufflepuff:
Obrońca:
Ścigający(3):
Pałkarz(2):
Szukający:

[small]liczby w nawiasach, oznaczają liczbę "posad" w drużynie[/small]
I chcę jeszcze dodać, że prosze osby, które nie należą do żądnego z domów, o nie zapisywanie się do drużyn. Może nawet będzie to umożliwiało urządzanie meczów - w tym temacie. To się jeszcze ustali. Dziękuję;D.

PS siebie zapisuję na pozycję Ścigającegow Slytherinie.

Expecto Patronum 08-30-2008 15:19

RE: Drużyny Quidditcha

OK, to ja się zapisuje na drugiego ścigającego w Slytherinie. Z góry Thank You.
EDIT : Aha i jeszcze coś. Bo MY* [my - ja, Aga_Black i Angela] już pisaliśmy w Slythu o tej drużynie no i wybraliśmy sobie siebie i wymyślone postacie. Czyli że mamy to zlikwidować czy co ?

Nacia1234 08-30-2008 15:25

Ja mysle, ze lepiej będzie, jak ludzie, któzy sie udzielają, będą w drużynie... Zapisałam.

Hermiona HP 08-30-2008 15:28

To mnie jakbyś mogła zapisać w Drużynie Ślizgonów na pozycji Ścigającego (tam byłam, jak pisałam historyjki z Fleur).

Claire 08-30-2008 19:09

Hm... Ja u Gryfonów jestem ścigającą, a reszta drużyny to podstawowy skład, który występował w książce ;] Czyli Fred, George, Oliver, Katie, Angelina i Potter.

Expecto Patronum 08-30-2008 20:17

Jeżeli już Cleire napisała to ja też. W opwiadaniu moim, Angie i Agi ja, Angie i Aga jesteśmy ścigającymi Flint kapitanem i obrońcą, Pansy Parkinson i Cleo Cyrus [wymyśona] pałkarkami, a Draco Malfoy szukającym. Jeżeli pozwolisz to w naszej historyjce mogą być wyzej wymienione osoby ?

Nacia1234 08-30-2008 20:27

To wasza hisoryjka.

mimid 08-30-2008 20:31

Nacia i właśnie to jest to. Po co mają być tutaj składy, skoro są różne historyjki i każdy będzie zmieniał? Gdyby gryf i slyth to była jedna historia, te same osoby itd, to okej... Ale tak nie będzie nigdy^^.

FleurEvans 08-30-2008 21:27

To jeżeli są już te zapisy, to chciałabym się zapisać jak pałkarz w drużynia Slytherinu...

Aga_Black 08-30-2008 21:42

Hmm... Trochę dziwne te zapisy, bo patrząc na liczbę miejsc w dryżynie, a liczbę Ślizgonów, to trochę będzie nie fair. Zasada: Kto pierwszy ten lepszy?
Hmm... Jak już są takie miejsca wolne, to ja ''biorę'' pałkarza.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.