![]() |
Pospoliciakowate cuś...
OMG. Nie chciałam tego robić, ale nie mogłam się też powstrzymać przed zrobieniem tego. A mówię o założeniu tego tematu. Błagam Was, nie bierzcie sobie tego szczerze do serca...
Dzisiaj narysowałam Nimfadorę Tonks, taką z mojej wyobraźni. Nie jest dobra, bo rysowałam ją myszką na komputerze, choć na początek na kartce ołówkiem. Ma trochę przydużą głowę, ale ogólnie mi się podoba. No, to macie. KLIKNIJ, aby ujrzeć Nimfadorę Tonks w wykonaniu Pospoliciaka. No. A na dA jestem jako EileenkaPospoliciak oczywiście. Komentujcie. Oceniajcie. Wyrażajcie swoją opinię ;D. |
Ładna :)
Przejrzałam twoją galerię. Ładnie rysujesz :) Edit: Dokładniejsze oceny: Tonks: ładne otwarte oko, zamknięte za sztuczne. Toż to zwykła krecha! Ładne cieniowanie na bluzce. Przydało by się więcej kresek na włosach. PS. A czy się nie pisze Nimfadora Tonks? Janet: Palców mi brakuje :( Ale oprócz tego ładna. Zachowane proporcje ciała - to mi się podoba! Wydaje mi się że to Lily Potter. Świetne nogi :) W tym rysunku widzę potencjał. |
Dziękuję bardzo! W najbliższym czasie opublikuję kolejne rysunki, gdy będę miała czas na narysowanie ich. : )
Edit: Nimfadora Tonks, po angielsku Nymphadora Tonx. :3 Edit 2: KLIKNIJ, aby ujrzeć Severusa Snape'a. <3 |
Bardzo ładne rysunki :)
Najbardziej podoba mi się Janet. Ma taki śliczny wyraz twarzy ^^ |
Popspolciak czionka na Snape to Rutiniana jakaś taka nazwa tak?
Propo rysunków są hmm...lepsze niż to co ja próbowałem rysować ^^ |
Nie, Rothenburg Decorative. Dziękuję za opinie! ^^
|
Mieszane uczucia mam. Realistyczny rysunek to to nie jest. Manga, zresztą, też nie. Nie wiem jak to określić. Te prace są bardzo proste, takie płytkie. Bez użycia PS, a zmiast niego flamastrów, taki rysunek mógłby mi zająć... no 7 minut, powiedzmy. Mało cieniów, brak jakichkolwiek fałdek, czy zagnieceń na ubraniach. Włosy... Jeżeli już zamierzasz rysować mangopodobnie, to nanieś na nie jakieś odbłyski światła.
http://i26.tinypic.com/2ihnekp.jpg - tak ło. Spróbuj z cieniami itepe. Tak, żeby wyglądało na APS, a nie na painta. |
Snape mi się bardzo podoba. I podobny jest do siebie. Super.
A Tonks, hmm... też nie jest zła. :) |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |