![]() |
Co sądzicie o punktach na tej stronie?
Ja myślę że fajne jest coś takiego. tylko że niektórzy piszą artykuły na odwal sie żeby tylko zdobyć punkty. I coś takiego jest przyjmowane a jak ja już coś napiszę to jest źle:(
|
RE: Co sądzicie o punktach na tej stronie?
punkty na stronie wprowadzają pewną nutę rywalizacji bardzo potrzebną i stymulującą, mnie również strasznie wkurzają ludzie piszący dziesięc linijek o byle czym i dostają sto punktów, to prawie tak deprymujące jak ci debile od spamowania
|
Spamerom od razu dawać ostrzeżenia, a jak nie poskutkuje - wywalać.
|
to nie mozna napisanych artykulow sprawdac przed wydaniem na strone ?
|
właśnie w tym problem one teoretycznie są sprawdzane przez admina przes wydaniem na strone
|
Coś takiego jest potrzebne... To napewno dobry pomysł.
Mnie też niesamowicie wpieniają spamujący. Już niektórzy byli wywalani z tej strony. Tylko, że mają neostradę i mogą sobie zakładać niezliczone ilości kont :( Głupio :'( |
No wiecie.Bez beznadziejnych artow nie mielibysmy porównania.:D:D
|
sa te lesze arty i te gorsze. ale teraz w sumie juz nie ma o czym pisac. strasznie zawiodla mnie Tiara. Pamietam jak Tiara miala zawsze takie fajne arty, zawsze dostawala Wybitne... a teraz? nawet nie daje znaku zycia. czasem tylko pisze newsy. a dzis sa same beznadziejne arty i nie mozna ich porownac z tymi lepszymi, chyba ze pogrzebaloby sie troche. i dlatego poeinnii moim zdaniem czasem zmniejszyc punkty za art do 50. za te kiepskie 50, za lepsze 100. ale oczywiscie zrobicie jak chcecie. no bo gdyby wszystkie kiepskie arty powywalali to nie wiem, czy mielibysmy co czytac.
|
No ja teraz prawie w ogóle artów nie czytam albo czytam tylko część a reszty mi się nie chce. Kiedyś to zawsze czytałam najnowsze arty, a teraz... Uważam też że powinno być mniej punktów za arty to może by powstrzymało tych, którzy coś takiego piszą(chociaż ja też kiedyś bezsensowny art, ale to na początku kiedy mi zależało na punktach. teraz już mi tak na nich nie zależy ale wolałabym żeby zostały). Chociaż nawet jak będzie mniej punktów to i tak będą bezsensowne artykuły bo żeby zdobyć punkty niektórzy spamują w shoutbox lub piszą bezsensowne komętarze.
|
jeju ciagla walka o punkty, fajnie jak ktos zdrowo o to walczy a nie na odwal robi byle co, to nie o to chodzi wedlug mnie to strona poswiecona dla fanow hp dla wspolnej zabawy i wymienianiu podladow itp. rozmawianiu o tym co lubimy... te punkty chyba na niektorych zle wplywaja
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |