![]() |
Kto wygra Ligę Mistrzów?
Wczoraj i przedwczoraj zostały rozegrane rewanżowe mecze półfinału Ligi Mistrzów
W środę Liverpool zmierzył się z Chelsea Londyn, było 4:1 w rzutach karnych. W czartek Milan zagrał z Manchesterem United 3:0 . A więc w finale LM zagrają AC Milan vs. FC Liverpool. Kto waszym zdaniem wygra? Ja liczę na AC Milan kocham ten zespół ma znakomitych zawodników, w pofinale pokazał klasę wygrywając z Matchesterem United:) |
RE: Kto wygra Ligę Mistrzów?
moim zdaniem wygra........ PIAST GLIVICE!!!! Niestety jeszcze nie w tym tysiąc leciu :(
|
Ja uważam że w tym sezonie liverpool za rok nie wiem kto ale za 2 to na pewno Juventus Turyn i to bez dwóch zdań B):bigrazz::smilewinkgrin:
|
Jako rodacy Dudka powinniśmy kibicować Liverpoolowi :/
Ale i tak wygra olsztyński OKS!!!! |
I tak wygra ^$#%^#$ Milan.
Zakną się pod bramką. Wypną dupy. Cichcem strzelą jedną czy dwie bramki. I tyle. ____ Gdyby nie rażąca korupcja i inne takie to wygrałoby oczywiście ManU!!! :DDD |
Jak już mówiłem Milan wygra a nie żaden Olsztyński:D
|
Raczej Liverppol ale to Manchester powinien wygrać ale cóż nie wyszło...
|
Milan wygra, bo nie lubię Liverpoolu za to że tam Dudek broni i gra ten glupi Gerard
Za rok ARSENAL wygra!!! :D |
o nie, jak ja nie cierpie tego!! 100 razy bardziej wole siatkówke i Kadziewicza!
|
Siatkówka jest fajna, ale tylko jak jesteś duchem i ciałem na meczu. Jeśli oglądasz w TV to emocji brak =P Inaczej jest z footballem...
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |