![]() |
PBF w świecie Harrego Pottera
Postanowiłem ruszyć z PBF w świecie opisanym w naszej ukochanej książce.
Do końca czerwca muszę skompletować skład 2 Mistrzów Gry Dyrektora szkoły - już mam Nauczycieli : Obrona przed czarną magią Eliksiry - już mam Transmutacja Historia magii Wróżbiarstwo Zielarstwo Runy Numerologia Mugoloznawstwo Opieka nad magicznymi stworzeniami Zaklęcia Astronomia Jeżeli uważasz że się nadajesz, zgłoś się w tym temacie. Do końca czerwca zbiorę kadrę, następnie będziemy pracować nad fabułą i początkowymi lekcjami, planem zajęć etc. W lipcu i sierpniu będziemy rekrutować uczniów. We wrześniu rozpoczniemy rok szkolny. Możemy się naprawdę dobrze bawić. Ktoś chętny? |
Ja mam pytanie.Kim są ci mistrzowie gry?
Ja mogę być nauczycielem ONMS albo zaklęć I jak się dowiem kim jest ten mistrz to moge też być nim |
Mistrz to Admin. A ja chcę......OPCM.
|
To ja che być mistrzem gry i mogę być do tego albo nauczycielem zaklęć albo ONMS
|
Mógłbym zostać nauczycielem Transmutacji. To jedna z najtrudniejszych dziedzin magii i to mi się podoba;d
|
Mogę się zająć Mugoloznawstwem
|
Otóż znalazłem już bardzo ciekawe forum.
LINK Astronomia - (do wzięcia) Eliksiry - mgr Beatrix Cortez Historia Magii - (do wzięcia) Mugoloznawstwo - (do wzięcia) Numerologia - (do wzięcia) Obrona Przed Czarną Magią - mgr Viera Meadowes Opieka Nad Magicznymi Stworzeniami - Zacharij Gregorovic Quidditch - Shaunee Spear Starożytne Runy - (do wzięcia) Teleportacja - Tristan Declew Transmutacja - Tristan Declew (ew. do przejęcia) Wróżbiarstwo - Elodie Laecanti Zaklęcia - Viera Meadowes Zielarstwo - Elizabeth Lynd Obecnie tak wygląda kadra, jeśli jest ktoś chętny to wchodzicie w link i zapisujecie się an nauczyciela jednego z tych przedmiotów. W razie jakichkolwiek pytań piszcie do mnie na gg 6726989 lub na tym forum do Zacharij Gregorovic |
To twoje forum ???
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |