![]() |
Oszukać Przeznaczenie 1,2,3
Oszukac przeznazenie to bardzo fajny film, Ci co go widzieli niech sie wypowiedza ktora czesc najlepsza ja uwazam ze 2.
|
RE: Oszukać Przeznaczenie 1,2,3
Akurat widziałem dwójkę. Podobały mi się te momenty kiedy ktoś już ma zginąć, emocje sięgają zenitu i... nic się nie dzieje...
...a osoba ginie w chwilę później =P i KREW, KREW, KREW! =D |
Dla mnie też dwója najlepsza XD Później trójka... I na końcu jedynka XD Filmy ogólnie świetne :***
|
8mi tez sie bardzo te filmy podobaly najbardziej jak w 2 tego chlopaka na koncu rozerwalo a jego matka dostala reke z grila syna
|
Jedynkę - widziałam kilka razy - dobra
Dwójka -zaczęłam oglądać, późno, ciemno, sama przed telewizorem, nie wytrzymałam napięcia i wyłączyłam TV - i żałuję, bo zaczynało się genialnie,.... TRójka - widziałam tylko od momentu w jakimś magazynie sklepowym, kiedy ktoś został 'przygwożdżony'... Ogólnie - nie zachwyciła mnie. |
lothien 2 jest najlepsza a napewno jej zakonczenie czyliostatnia scena w filmie
|
no tak... apogneum zawsze jest najlepsze xD Chociaż już sam początek był zachęcający... ahhh... głupia... czemu wyłączyłaś wtedy TV!!!
|
ja oglądałam tylko 3 xD Ale faaajne xD Solarium jest niezle i sciecie glowki przez samochod xD Faajne, lae nie straszne tylko drastyczne...
|
Ja oglądałam tylko trójkę. Genialne xD.
|
Ja oglądałam wszystkie części.
najbardziej mi się podobała 3, ale pierwsza też niczego sobie. Druga dla mnie za krwawa :/ |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |