HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Filmy (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ? (http://hpn.pl/showthread.php?t=602)

Hermione13 07-02-2007 13:54

Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?

Napewno każdy z Was chciałby zagrać w Harrym Potterze :)
Ale w której części ?? :smilewinkgrin:
W jakiej roli chcielibyście zagrać ?? :rol:

Edited by Limonka:
Skasowałam wszystkie posty, zawierające jedynie wymienioną postać. Trochę konstruktywniej, kochani.

Iwcia14 07-02-2007 14:14

RE: Czy chcielibyście zagrać w filmie Harry Potter ?

No jasne... Szkoda, że Hermiona jest już zajęta... albo Cho... Moje w włosy do innych ról nie pasują... Ale najbardziej to chciałabym być sobą...

Moony Alex 07-02-2007 16:05

Ja bym się ucieszyła nawet, jakby mi dali szatę, krawacik, naszywkę Ravenclawu albo Gryffindoru i różdżkę w łapę. Dziękuję XD. Mogę być po prostu przechodniem. Bylebym na planie spotkała Davida Thewlisa (przede wszystkim), Oldmana, Rickmana, Isaacsa, Fiennesa, Feltona. O.
A jakbym miała grać kogoś...
To bym chciała grać Tonks, o!
Szczególnie w 6 części ]:->

Zoja 07-02-2007 20:29

Hmm... Skoro Tonks jest juz zajęta, to zagrałabym... Lupina^^

EDIT: Och, Moony, to tylko żart^^ Tak naprawdę chciałabym zagrać Lune

Moony Alex 07-02-2007 20:40

Dla sprostowania XD.
Ja zagram Tonks, tylko wtedy, jeśli Lupinem nadal będzie Thewlis XDXD.
]:->

Her-mio-na 13 07-02-2007 21:21

Och, ta Moony^^ Ja mogłabym zagrać... Nevilla^^ To postać idealna dla mnie, po prostu go kocham^^ Ewentualnie Severusa^^ A tak naprawdę to chyba mogłabym zagrać Voldzia- podoba mi się ta postać. A jak nie to Bellatrix

EWDIT: Ew. jeszcze Lee Jordana ;)

Rockwood 07-03-2007 22:43

No jasne, najlepiej jako meble... nie no tak naprawde to tak, ale nie chcialbym roli pierwszo-planowej tylko np. taki Dean Thomas ??? -brzmi całkiem nieżle

Mafalda 07-04-2007 13:17

Albo sobą, albo po prostu być statystką. Niby to niezbyt ciekawe, no ale zawsze coś. A żebym była wybitną aktorką, to raczej chyba nie.

Niektórzy mówią, że przypominam im do Granger, ale chwilę po tym stwierdzeniu nieszczęśliwcy nie przypominają juz samych siebie ;)

KaMcIa 07-04-2007 17:32

O jej! Co ja bym dała, żeby zagrać Cho Chang w 5 części ^^. No... ewentualnie Ginny Weasley w 6 części xD Daniel Radcliffe jest taaki słoodki xD

BuŚśś :* [only for Dan ^_^]

Wood 07-05-2007 22:43

ee fajny temat :D dostałem się do liceum humanistyczno teatralnego i będę się szkolił w tym fachu :D zważywszy na mój sportowy tryb życia mógłbym zagrać jakiegoś zawodnika Quidditcha... Olivera Wood'a chociażby B) ehh w ogóle chciałbym znaleźć się na planie Harry'ego Pottera i zagrać jakikolwiek epizod, poczuć tę atmosferę xD chociaż najlepsze są trudne, wyzywające role takie jak Draco Malfoy, Neuville albo Syriusz xD no i ostatnio poszukiwany na castingach młody Tom Riddle :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55.