![]() |
Sceny wycięte
Wiecie może, gdzie można zobaczyć wycięte sceny z filmów? Może ktoś ma na kompie i wrzuci na stronkę.
Ja widziałam tylko sceny z Harry'ego Pottera i Komnaty Tajemnic. Były świetne. np ta w sklepie borgina&burkesa, do którego wchodzi Lucius z synem. I bije go laską :D. EDIT: A może na youtube? Ja nie mogłam znaleźć :/ Może ktoś ma lepszy zmysł łowcy i wyszuka w necie ;) |
RE: sceny wycięte
Niestety nie mam. :/ Widziałam tylko sceny dodatkowe na dvd wszystkich części.
|
trzeba będzie trochę pogrzebać. wspólnymi siłami może coś znajdziemy...
oddam nerkę za kilka dodatkowych scen z Luciusem ;) EDIT (posty pomiędzy tymi dowami postami został usunięty): no właśnie... przypomniałam sobie o wyciętych scenah przeglądając tutejszą galerię. pod którymś zdjęciem był podpis 'scena wycięta'. harry na tle jakiegoś wodospadu... poza tym miałam gdzieś na komputerze fajną scenę pierwszej lekcji z lockhartem, gdy ten kazał im pisać test na znajomość samego siebie. pamiętacie, ulubiony kolor i te sprawy. ubaw po pasiory ! :] |
Hm, raz widziałam, moja siostra mi pokazała.
|
aa to niegrzeczna dziewczynka :|
;) |
Tak wiem [small][przeniesienie linijki][/small] poczytaj sobie na stronie głównej newsa [small][przeniesienie linijki][/small]na ten temat xD
|
nom ja tez widziałm to z Dracoi Luckiem :) Szkoda że wycieli gnojki:(
|
no właśnie. to była świetna scena :] harry ukryty w zegarze, a draco dostaje lachą po głowie :]
chyba nie zaszkodziłoby im te 1,5 minuty filmu więcej. nie rozumiem... :/ |
Wpisz sobie hasło z tym związane na YouTube. Osobiście widziałam wiele takich scen. Moim zdaniem są o niebo lepsze od scen pozostawionych..^^
|
Scena wycięta z Więźnia Azkabanu
http://www.maxior.pl/film/68050/Harry_Potter_i_wiezien_Azkabanu_scena_usunieta_5 |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |