![]() |
Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście w dzieciństwie?
No u mnie było bardzo dużo takich sytuacji, lecz te pamiętam najlepiej:
- gdy miałam coś około 7 lat biłam się z kuzynem, tak mnie wkurzył, że uderzyłam go z całej siły w twarz i wyleciały mu dwa mleczne zęby ;D - ten sam kuzyn miał 2 myszoskoczki w akwarium, zawsze łapałam je za ogony i pech chciał, ze tym razem jednemu połowa ogonu odpadła. Strasznie się przestraszyłam wtedy. - jak byłam bardzo mała (rodzice mi to odpowiadali) jakimś cudem pogryzłam żarówkę - w wieku 7 lat z kuzynką postanowiłyśmy spróbować karmę dla psów...wtedy mówiąc ładnie zwymiotowałam :D - gdy miałam coś około 9 lat z kolegami rzucaliśmy kamieniami w samochody, przestaliśmy dopiero wtedy jak jednemu wybiliśmy szybę... tak szybko nigdy jeszcze nie biegałam :D - jadłam kremy nivea, dove itd. - razem z koleżankami w wieku 8 lat rzucałyśmy naszymi kotami, kto dalej...biedne kotki xD - w wieku 7 lat z kuzynka chciałyśmy sprobować zapalić cygara dziadka, wzięliśmy mu cala paczkę, później gdy zaczęłyśmy kaszleć, podpalalysmy po kolej każdego, rzucałyśmy na ziemie i deptałyśmy śmiejąc sie jak głupie. Poszło chyba z 14 cygar ;p - bawiłyśmy się z kuzynką w taki film ''Goście goście'', jadłyśmy mydło i myłyśmy ręce w muszli klozetowej :D - stałam przed samochodem czekając na rodziców i każdemu kto przechodził pokazywałam środkowy palec...ahh trochę mi się dostało :D - jadłam sól, piłam ocet i kwas cytrynowy i inne xD - razem z koleżankami, czekałyśmy aż samochody będą bardzo blisko nas i gdy były już maksymalnie blisko, przebiegałyśmy przed nimi i machałyśmy rękoma, a później zwiewałyśmy gdzie pieprzy rośnie. Ojj wtedy sie działo. Mogli nas w każdej chwili potracić. Brakowały normalnie milimetry. Poza tymi wydarzeniami, było jeszcze tego masę, bo do najgrzeczniejszego dziecka nie należałam. Ale zabrakło by mi dnia, żebym miała tu wypisać :D Teraz kolej na was :P |
RE: Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście w dzieciństwie?
Hmmm najgłupsza ....
Miałam 6 lat i byłam na podwórku, rodzice powiedzieli że mam być o 17.00 tu przy bloku bo będą mnie wołać Ale koleżanka szła z mamą i bratem do ETC i spytała czy idę z nimi. Poszła choć nie mogłam, zaczęło padać więc się spóźniła, rozwaliłam se kolano (jechałam na rowerze) i dostało mi się mocno od taty xD |
hehe ja jak miałam 9 lat (mam akurat teraz dziewięć!) to też jadłam karmę dla psów Chapi i mi zasmakowałoXD XD XD i kiedy miałam 8 to brałam do buzi karmę dla psów i dawałam mojemu psowi (nie wiem co mi strzeliło XD) siadałam na psie udając że to koń :D biłam się z tatą o komputer (on wygrywał ale jak na sekundę odszedł to natychmiast siadałam) wiecej nie pamiętam ale sporo tego było:lol: a no i jak wujek zostawiał papierosy to udawałam że paliłam tak samo z cygarami taty ( brałam do buzi i obśliniałam XD)
|
Najgłupsze, tya? Omg... No cóż. Miałam jakieś 11-12 lat i bawiłam się w chowanego w nocy na podwórku. Najpierw weszłam na dość duże drzewo i weszłam troszkę za wysoko - gałąź zaczęła się strasznie kiwać. Kiedy była dość blisko poziomu udało mi się złapać innej i zejść niżej. To było naprawdę straszne myśleć, że zaraz spadniesz z kilku metrów na ziemie xD
I tej samej nocy weszłam na dach garażu - tym razem był inny problem. Nie mogłam zejść xD Siedziałam tam jakieś 20 minut i w końcu ktoś mi pomógł. A co było jeszcze gorsze? Na tym dachu były setki robaków oO |
Ojj wiele tego bylo xD. Jedna z drastyczniejszych glupot to wbiegniecie pod rozbujana, stara, zardzerwiala hustawke. Z drugiej strony stala kolezanka a ja sadzilam, ze zdaze zanim hustawka mnie zmiazdzy. No i nie zdazylam xD. Okazalo sie, ze na tej hustawce bujala sie moja siostra i szybko mogla mnie, zakrwawiona z dziura w glowie, zaniesc do domu. Okazalo sie, ze dzieki moim gestym wlosom i kitce na czubku glowu jeszcze zyje i, jak sadze, moja psychika na tym nie ucierpiala bo dalej lubie hustawki. xD
|
No więc że mam skleroze to nie pamiętam co było najgłupszą rzeczą, to napisze co ostatnio zrobiłam.
Pojechałam w wakacje do koleżanki i tam nocowałam. Ta koleżanka ma brata w którym zakochałam się, jak zwykle bez wzajemności. Oczywiście cała jego rodzina o tym wiedziała.Ale go nie było, bo wyjechał na wieś. No i cos tam robiłam razem z moją koleżanką i przyszedł jej tata z pracy. Ona powiedziała - Cześc tata A odruchowo zaczełam - Cześć ta...dzieńdobry xD |
hahaha xD no po prostu nie mogłam i śmiałam się jak głupia xDD haha ^^
ja napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam weny, ale raczej takich głupich rzeczy jak wy nie robiłam ^^ byłam złotym dzieckiem xD |
Hahaha xD
Ale się uśmiałam ^^ Lara, ja podobnie jak Ty, do najgrzeczniejszych nie należałam. Ale chyba najgłupszą rzeczą jaką zrobiłam to... Byłam u lekarza, który sprawdzał czy nie mam trzeciego migdała. Postanowił sprawdzić to ręką gdyż wszelka aparatura wykazywała sprzeczne wyniki xD Z chęcią zgodziłam się na miłą odmianę badawczą ale gdy poczułam to łapsko w moim gardle poczułam się zagrożona i zatopiłam w nim zęby... xD Tak mocno ugryzłam pana doktora, że jeszcze długo miał sine ślady... hahaha xD Mama stwierdziła , że nie mamy już tak po co wracać i poszliśmy do innego lekarza xD |
hmm najglupsza rzecz....moze to ze kiedys mialam 5 lat i bylam na festynie z tata i kolezanka w moim wieku z okazji dnia dziecka. Zauwazylam balony dmuchane helem(te latajace:P) i poprosilam tate zeby mi kupil . Tata pwiedzial ze jak zaspiewam na scenie z moja kolezanka piosenke taka wiesniacka ze nie wiem hmm jak to szlo.."adela juz zaklada suknie scieta na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja dla kogo ta sukienka dla kochasia ktory odszedl w sina dal w sina daaal w sina daaal dla kochasia ktory odszedl w sina dal!" xD i ja dla tego balona poszlam i to zaspiewalam tak sie spalilam ze wstydu a wszyscy sie zaczeli z tego smiac xD
|
Najgłupsza?
Wypiłam kiedliszek wódki myślac że to oranżada :D:D |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |