![]() |
Z kim powienien Być Ron???
Jak myślicie, z kim powinien być Ron? Z Lavander? A może z Hermioną? Zapraszam do pisania i komentowania! :p
|
RE: Z kim powienien Być Ron???
Jak dla mnie to z Hermioną. Dobrze się znają, od dawna coś między nimi iskrzy, a z Lavander to tylko się obściskiwał, w ogóle nie rozmawiali.
|
Dla Rona najlepszą kandydatką na dziewczynę byłaby Hermoina.Super byłaby z nich para.On-dowcipniś,ona-poważna i rozsądna.A drugą kandydatką dla Rona byłaby moja kupela Kinga;D
|
Kolejny temat z serii 'z kim powinien być?'. To sie już robi nudne. Oj, ale cóż.. Będę oryginalna i powiem, że nie wiem z kim powinien być xPP
|
A ja uważam, że powinien być z Harrym^^ taka ładna by z nich była para, tak do siebie pasują ta czerń i rudość. Czemu Harry nie wybrał Rona??? przecież z nim zna się dłużej i lepiej zna niż z Ginny... więc ja uważam, że Ron powinien wybrać Pottera ;]
|
No proste xD ciekawe czy teraz ktoś się ze mną nie zgodzi ;] w końcu Potter & Weasley to taki zgrany duet już sobie wyobrażam ich jako parę ;] cuuuudo xD
|
Nie nie nie ..... Ron powinien być z Hermioną. To widać od samego początku że nawzajem się zaczepiają. I jedno drugiego zaczepia ale po cichu martwią się o siebie .
|
harry_potter123 napisał:
Cytat:
|
hahaha ;D
Fakt , aj też chyba przeoczyłam moment w książce, w którym Ron bierze rozwód z Lav xD A tak jeśli chodzi o to, z kim powinien byĆ^^ ( pomijając związek homo z Potterem xD ) To z Hermioną^^ tak mi się jakoś wydaje ;p Pasują do siebie i tyle ;-) no i widać przecież że jedno o drugie jest zazdrosne xP |
Angela, masz racje. B) Ale jeżeli jakimś cudem im nie wyjdzie to pocieszenia może szukać u Hermiony. O ile Hermiona nie znajdzie kogoś lepszego. Bo jeżeli znajdzie, to ewentualnie pasowałby do niego Neville. Takie dwa niewinne chłopaczki. A jak już to nie poskutkuje, to zostaje mu już tylko zrzucić się z Wieży Astronomicznej. xDD
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |