![]() |
Jaki sport chcielibyście uprawiać, gdybyście mieli okazję?
Ta jak w temacie. Jaki sport chcielibyście uprawiać, gdybyście mieli okazje? Ale tak na poważnie, a nie tylko dla zabicia czasu czy rozrywki. Ja chciałabym: boks tajski lub kickboxing, hokej na lodzie, skateboard, piłka nożna, snowboard.
|
RE: Jaki sport chcielibyście uprawiać, gdybyście mieli okazję?
taaa temat jest e... troche żałosny...
nie chce żebyś mnie znienawidziła ale uwierz mi były tu już podobne tematy i szybko zostaly usunięte. no ale ja ja oczywiście chciałabym siatke...yhm.... taa.... już gram w siatke... |
Jak jest żałosny to po co odpowiadasz? Nie rozumiem takich ludzi :rol:
|
Snowboard oczywiście ;] Bez dwóch zdań. Świetny sport.
|
Jazda konna. Obecnie tez jezdze ale chcialabym miec wlasnego konia, stajnie itp. xD
|
ja oczywiscie siatkówke!!! :D
siatka to moje zycie... wystarczy spojrzec na avek A propo to dzis sie nauczylam lepiej i mocniej scinać :D |
No cóż...łyżwiarstwo figurowe! Niech mi lodowisko w mieście zbudują xD A narazie wystarczy mi mój kochany tenic :D
|
siatkówkę, narciarstwo albo pływanie. W zasadzie to już to uprawiam xD. A i wszyscy, którzy lubią siatkówkę niech wchodzą w inne na temat siatkówka :)
|
Cytat:
|
Łyżwiarstwo figurowe jest super, ale jak sie ktoś potyka o własne nogi, tak jak ja, to raczej powinien zająć się czymś bezpieczniejszym;) Ja bym chciała konno jeździć, ach, jakbym chciała....
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |