![]() |
Czy Emma lubi...
Byłam ostatnio na oficjalnej stronie Emmy i oglądałam jej zdjęcia. Naprawdę fajnie wyszła. Jak sądzicie jak ona utrzymuje linię. W końcu w tej anglii to jedzą same te hamburgery i hotdogi. Może lubi agrest, bo czytałam na wikipedii, że jego owoce mają korzystny wpływ na przemianę materii, działają przeczyszczająco, są nieodzownym składnikiem diet odchudzających. Co o tym sądzicie?
|
RE: Czy Emma lubi...
Czyś ty (jak wam się nie podoba to usune) zgłupiała z takim tematem?
|
Nie wiem nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale według mnie ona po prostu jest jeszcze nastolatką i dba o swój image. Poza tym podpisała przecież kontrakt z agencjom modelek i dba po prostu o siebie.
|
popieram Alqalonde :)
|
Co wam się nie podoba w tym temacie? Jak możecie gadać o wymyślonych związkach, to można również o jedzeniu.
BTW. Podobno kąpiele w odwarze z liści i ziela jeżyn mają genialny wpływ na skórę. Myślicie, że Emma je stosuje? |
Nie wiem krzak kto wie
|
Ejj, ten temat to żart, nie? Mnie też dobijają te tematy o wymyślonych związkach. A Emma nie stosuje żadnych diet, o czym świadczą jej grube nogi xD.
|
jezuuu ale macie problemy! zajmij sie swoją dietą czy linią...
|
Co się czepiacie dziewczyny. Jak się nie zapyta to się nie do wie. Wiesz co Krzak, na tym forum pewnie nikt nie odpowie na twoje pytania, ale zawsze możesz przecież napisać do Emmy:) Jak twój list będzie wyróżniający się i oryginalny to może ci się poszczęści.
Tutaj masz adres do korespondencji z oficjalnej strony: Emma Watson c/o Harry Potter Productions Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden Hertfordshire WD25 7LT England ps. O tym agreście najlepiej napisz już na kopercie:) |
Strona o Potterze w której gada się o jedzeniu. Dziwne troche no nie? A Limi znów sie czepia Emmy a ja znów nie.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |