![]() |
Zwariowane Lekcje, czyli nowa odsłona Hogwartu ;)
Jak niektórzy wiedzą jest to temat, który był już kiedyś realizowany i pamiętam te stare dobre czasy :) Mam nadzieję, że temat będzie się podobał i chociaż niektórzy z was będą się w nim udzielać ;)
Możecie zostać Nauczycielami oraz uczniami. (Każdy nauczyciel jest również uczniem) Zgłaszajcie się pisząc posta poniżej podając przedmiot, którego chcecie nauczać oraz dzień i godzinę, o której dana lekcja się będzie odbywać ;). (Ps. Angelina i Angela Johnson to są dwie różne osoby xD) Lekcje: Poniedziałek: 19:00 - Zaklęcia| Nacia1234 Wtorek: 19:00 - Eliksiry| Angela Johnson Środa: Czwartek: 18:00 - ONMS| 0307 18:30 - Runy| Lestrange Piątek: 19:00 - Zaklęcia| Nacia1234 21.00 - Numerologia| Domcia_hp Sobota: 17:00 - Historia Magii| Mimid 19:00 - Zielarstwo| Harry_Jadek 20:00 - Wróżbiarstwa| JuLLLieTTa Niedziela: 19:00 - Mugoloznawstwo| Harry_Jadek, 19:30 - Oklumencja| Ginny_Weasley12 OPCM, Quidditch - Angelina Johnson Transmutacja - Sieben Astronomia - Arwen 20 Uczniowie: 1. Angela Johnson 2. Angelina Johnson 3. Arwen 20 4. Christina 5. Ginny_Weasley12 6. Harry_Jadek 5. Hermiona12 6. Izabella 84 7. JuLLLieTTa 8. Lenne 9. Lestrange 10. Mimid 11. Nacia1234 12. Sieben 13. Śmierciojadek 14. _Tonks_ 15. Werek11 16. Gzup 17. Kai 18. Syriusz Black18 19. Her-mio-na 13 20. Emma19 21. Dominodomi 22. Fan Lupina 23. Tasia 24. 0307 25. Serea 26. HoRaCySlUgHoRn 27. Alexiss 28. Mavia 29. Filemona Wolne Stanowiska: 1. WDŻ - 2. Starożytne runy - 3. Numerologia - 4. Starożytne Runy - Wszystkie lekcje trwają od 45 minut do 1h 30 min. Dawny temat Zwariowanych Lekcji |
RE: Zwariowane Lekcje
No i wreszcie jest.. Musiałam czekać ponad godzinę :D. No to co...
Niedługo zaczniemy " Zwariowane Lekcje". |
czekaliśmy ale w końcu jest :D ja już mam ustalone... uczę we wtorki i środy o 19.00 xD a ty kiedy chcesz?
|
Ja...? Jeszcze nie wiem. Trzeba się zastanowić... Może w czwartki i piątki ^^
Trzeba to będzie pogodzić z innymi lekcjam. |
dokladnie :) ale będzie fajnie xD
*wchodzi do klasy, w której ma uczyć i ogląda zawartości szaf* -gumochłony, dyptam, różnorodne śluzy... wszystko czego potrzeba do lekcji *mówi do siebie zadowolona* |
Nie no... Kolejny nasz temat xD Pamiętam nasze lekcje... Ja mistrzyni WuDeŻetu xD Zakończyło się na 'hahahaha'^^ Ale powodzenia w lekcjach xD
|
Ja chce uczyc Transmutacji i Oklumencji jak by bylo mozna xD
|
Ja chcę zostać uczniem. Angelina czy będziesz jak Snape ?Proszę być.....
|
no pewnie na moich lekcjach raz będzie miło a raz nie^^ i jestem Angela xD
Slay ty nie chcesz już uczyć xD? Oki Sieben a wiesz już kiedy chcesz uczyć? ;] Napewno nudno nie będzie ja już sobie plan lekcji wymyślam ;] |
Siemka Angela
Zapisz mnie na nauczyciela Zielarstwa i Mugoloznactwa |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |