Wyświetl pojedyńczy post
Stary 10-27-2007, 21:05   #7
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela
Domyślnie RE: Klub Pocieszaczy i Porad

Marti-Tina:

Cytat:
po drugie on nie chodzi z ta dziewczyna i lepiej dla niego zeby nie chodzil bo ona mimo ze jest ladna to jest glupia i wredna
Hmm... mi to wygląda na troche subiektywną opinię. Każdy ma jakieś zalety =) Rozumiem, że jesteś na nią zła,bo na Twoim miejscu też bym była. Może spróbuj postawić się na jej miejscu. Ona tu chyba najmniej zawiniła. Przecież nie wybierała kto się w niej "zakocha". A znasz ją dobrze?

Cytat:
Na koniec rozmowy napisałam, ze to wcale nie jest prawda, że go kocham i on odpisał, że to dobrze bo musiałby mnie zranić...
To może lepiej się stało, że tak ci napisał. Przynajmniej unikniesz niejasnych sytuacji i tej całej niepewności. Do miłości nie da się zmusić. Byłoby za łatwo.

Cytat:
nie mam takiego zdania o chlopakach, ze sa jak autobusy niee
Chyba chodziło o to, że nie warto się przejmować jednym chłopakiem, bo po swiecie łażą miliardy =) No właśnie - nie ten, to inny. Masz 13 lat, nie zrozum mnie źle, ale w tym wieku raczej nie ma szansy na wielką miłość, ślub, trójkę dzieci itp, itd, etc... Rozumiem, że teraz jest ci przykro i wogle, ale pomyśl, że zasługujesz na coś więcej niż takie nieodwzajomnione.. coś xD

Cytat:
No więc teraz mój taki problem. Nie umiem opanować stresu i wszystko mi gorzej wychodzi na egzaminach, przegladach itp. Czy ktoś może ma jakiś sposób na stres aby był mniejszy ?
Wiesz... to troche niepedagigiczne, ale mnie najbardziej pomagają ściągi poupychane gdzie się da. Nawet jak nie będziesz ich potrzebować, to dają... poczucie bezpieczeństwa xD

Hmm... czy ja mam jakiś problem wymagający wyżalenia się na forum? No może poza tym, że jestem rozbita jak Polska po rozbiorach i stoje przed życiowym dylematem xD Nie no może przesadziłam, ale muszę podjąć ważną decyzję. Ale raczej nie nadaje się to do omawiania na forum, przedewszystkim ze względu na obecność osób z moje środowiska w realu xD. A poza tym, chyba przez neta niewiele da się pomóc. No to nie rozwijam =)
Mam co dobrego - dostałam 1 z geofrafii Wogle wczoraj był taki zryty dzień. Już nie będę wyszczególniać. No, ale wkońcu był piątek 26... podwójna 13... mordercza xD

Ok, to kogo jeszcze mogę pocieszyć? xD ^^ xD

Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem