Cytat:
|
Ja tam się tu całkiem nieźle bawię. Tylko czekam aż jakaś napalona trzynastka zapyta jak poderwać "tEgO boSkieGo JedYnEgo cHłopAka". Ale na poważnie, nie mam nic przeciwko temu, żeby ta zbiorowa imitacja telefonu zaufania dalej funkcjonowała ^^.
|
Po pierwsze, Limonka czy każda 12, 13 latka musi byc od razu głupia ? Nie radze Ci sie sugerować wiekem.
Po drugie, co jest śmiesznego w tym, że chce opanować stres by zdać do nastepnej klasy ?
Cytat:
Hermiona musisz przezwyciężyć ten straszch, wiesz o tym.. bez tego nie bedzie przyszłości, bo gdziekolwiek wyjdziesz bedziesz się "wstydzić", bać albo cokolwiek tego typu..
Ja jestem odważna, ale bardzo pomaga mi to, że się strasznie udzielam. Prowadzę uroczystości, załatwiam sprawy, co chwila mam kontakty z nowymi ludzmi, co chwila muszę kogoś poznawać, występować. Myślę, że to rozwija. Spróbuj! To może pomóc.. Chodzi o to zebyś zaczęła oswajać się z tym, ze przed kimś musisz występować (w tym wypadku przed komisją)
|
Agatqa ale ja się nie boję wystepować przed ludzmi. Gdy mam jakies wystepy w teatrze, czy w szkole to sie lekko stresuje. To naturalne. Ale gdy jest egzamin jest inaczej niż na wystepie. Nie wiem dlaczego tak jest,ale jest.
Cytat:
|
Ale powiem Ci jedno... Powinnaś zacząc przemawiać na forum klasy/szkoły, występowac publicznie, etc. etc. gdyż to nada Ci trochę wiecej pewności siebie.
|
To co do Agatqi
Cytat:
|
A jeśli stajesz sama przed komisją spróbuj sobie wyobrazić, ze to zwykłe ćwiczenia w Twoim domu, lubpo prostu jeśli taniczysz nie patrz sie w kierunku egzaminatorów, lecz zamknij oczy i wsłuchaj się w muzykę.
|
Nie moge zamknąć oczu. Mowiłam już to wczesniej. A w niektórych ćwiczeniach to muszę sie patrzeć na komisje.
Veela wzruszyłaś mnie
Cytat:
|
A jesli chodzi o to, że jej nie rozumiem, to się trochę mylisz. Sama teńczę, jest to dla mnie czymś waznym ale nie najwazniejszym. Nie moge powiedziec, że bez tańca nie przezyję, bo to głupota. Wiele osób nie tańczy a jednak zyje. A są w zyciu wazniejsze rzeczy takie jak rodzina, czy przyjaciele.
|
Wiem że rodzina i przyjaciele są ważni. Gdybym zdecytowała się wysłać formularz na admina to byś mogła poznać moje zdanie na ten temat. Ale nie poślę. zastanawiałam się cały czas i stwierdziłam, że nie nadaje się na admina i niewiem czy bym miała tyle czasu. Mam nadzieję, że kiedyś znajdę na nich czas.