Wyświetl pojedyńczy post
Stary 11-08-2007, 21:31   #31
Smierciojadek
Super Moderator

Smierciojadek na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: *Śmierciożercy*

Woa, no w końcu admini usunęli stary temat. Tylko dziwi mnie czemu usunęli, a nie zablokowali, ale nieważne xP
No i sorry, znowu zaczyna się spam. Jeżeli ktoś chce być w Śmierciożercach to powinien choć trochę wykazać się inteligencją, a nie pisać jedno słowo...
Bo dzieci neo nam nie potrzeba -.-'

Adzilla, z Twoim tokiem myślenia i dużym refleksem... Wszystko jest możliwe, i nawet się nie dziwię xP
I sorry, ale ja wolę, aby Dziedzic Ciebie nie zapisywał. Matka alkoholiczka, ojciec idiota /oczywiście żartuję xP/ więc gorzej być nie może. Jeszcze w Jadkach jakieś kazania będziecie mi dawać. a To już by była przesada. Jestem na nie! ;D

A tak na serio. Szyymku, ja bym ją przyjęła.
Co się tyczy Prychy i Dzieciola. Każdy popełnia mase życiowych błędów. A ich błędem było zapisanie się w ZF. Sorry, ale to tak, jakby doczepić się do Ciebie, że założyłeś Wieże Astronomiczną, aby uczcić śmierć Dumbledora, a jak wiadomo - Śmieriożerce to raczej nie obchodzi. Diabeł tkwi w szczegółach, ja się nie wtrącam, ale jednak proszę, abyś jeszcze raz przemyślał, czy ich przyjąć, czy też nie.
Smierciojadek jest off-line