Wyświetl pojedyńczy post
Stary 11-28-2007, 18:48   #92
Scrict
Junior Member

Domyślnie RE: Ulubiona postać...

Moja ulubiona postać...? Hmmm... No to może tak:
1. Namber łan jest oczywiście Draco (dla znajomych Smok). Bo któż by inny? Jest cyniczny, złośliwy, ma ostry języczek przy którym nawet miecze wymiękają XP. Nie lubi wyidealizowanego "Harry'ego-tak-naprawdę-nie-pragnę-popularności-i-nie-lubię-być-sławny-Pottera" za którym osobiście nie przepadam (to bardzo eeee.... łagodne określenie). Czarny charakterek... Moi znajomi twierdzą, iż jestem zbyt... Draconowata. Że czasem powinnam się zamknąć a nie wyszydzić, bo ludzie przeze mnie płaczą. Ale ja to, że twierdzą, że jestem zbyt cyniczna i wszystkich wyszydzę i wyśmieję traktuję jako komplement, bo Draco to mój ulubiony czarny charakter z HP. Lubie jak Kitara przedstawia go w swoich FF, chociaż nie do końca jest że tak powiem sobą. Nie sądzę żeby prawdziwy Draco mógł zakochać się w Granger.

2. Oczywiście nasz Wielki, Nietoperzowaty Mistrz Eliksirów: Severus Snape (dla znajomych Sev)! Za gnębienie Chłopca, który strzelił, za to że lubi Dracona M. Za cynizm, sarkazm, wieczne czarne szaty (bardzo sexy XP). Za całokształt!

3. Wielka, Śmierciożerczyni Bellatrix Lestrange (dla znajomych Bella)! Zła, traktująca ludzi jak śmieci Żelazna Dama jakiej mało. Znakomita w czarnej magii, w rzucaniu Crucjatusa (mi samej też by sie przydała taka umiejętność...).

4. Nasz Wielki Czarny Pan ( dla znajomych Voldzio XD). Geniusz zua (tak, tak wiem że przez "u") zagorzały wróg, Harry'ego Pottera. Za całokształt Zua!

5. Lucjusz i Narcyza Malfoy (dla znajomych Lucek XD i Cyzia XD) za to że są rodzicami Draconka, za przynależność do Śmierciożerców!

6. Wszystkich z Slytherynu za to... jacy są...XD

7. Osobą, którą jeszcze toleruję jest Miss-Pytań-O-Wszystko: Hermiona Granger. Tylko i wyłącznie za to jak przedstawiona jest w niektórych fickach (np. by Kitara, Emily Strange, Nagini itp.) I minus za to że przyjaźni się z Łasicem (Ronald Weasley) i Potterem.

8. Dziewczyna za którą podobno szaleje męska część Hogwartu, Ginny Weasley (osobiście wolałabym aby nazywała się Virginia nie Ginevra ale to zostawmy...). Za kolor włosów i za przedstawienie w fickach np. by Kitara. Aha i Oczywiście za upiorogacki. Ale oczywiście nie te rzucone w Dracona XD

No to chyba wszyscy... XD
No to...
Pozdro!!!:smilewinkgrin:
Scrict jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem