Wyświetl pojedyńczy post
Stary 12-10-2007, 10:14   #127
Vayamess
Praktykant Voodoo

Vayamess na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Klub Pocieszaczy i Porad

Ja potrafię zrozumieć I postaram się pomóc jeśli będę umiała. Ok, no to zaczynam.
Lady Pink:
Cytat:
Chyba brak przyjaciela, a nawet nie to. Często nie mam nawet z kim pogadać. Codziennie sama, nie ma sie do kogo odezwać
To rzeczywiście niezbyt miła sytuacja... ;/ Ale naprawdę nie masz w klasie choćby jednej osoby, która też byłaby sama? Nie przekreślaj od razu wszystkich. Czasami zaprzyjaźnisz się z osobą, do której nigdy w życiu byś nie podeszła. A co do tej królewny z Twojej klasy - uwierz mi, nie tylko Ty tak masz. W każdej prawie klasie są takie osoby. Proszę Cię o jedno - nie próbuj się z nią zaprzyjaźnić... Nic na siłę. Zresztą, jak sama piszesz, będziesz już szła do nowej szkoły to całe szczęście, uwolnisz się od "królewny" =) A może w innych klasach poznasz kogoś fajnego? Możesz zapytać np. o to czy pytał na lekcji facet od geografii (może u Was w klasie też będzie pytał? warto wiedzieć wcześniej, hah xD) a potem rozmowa potoczy się sama xD
Cytat:
Tak samo jest w necie, nigdy nie znajduję kogoś fajnego
Nie tylko Ty xP Ja też, jak na razie nie znam nikogo z tek stronki a nikt nie zna mnie. Ale piszę na forum, czasem na sb i jakoś poznaję nowych userów xD Pomalutku może się z kimś zaprzyjaźnię ^^
Cytat:
Jeźdz terazi po mnie na każdej lekcji, ale zdążyłam się przyzwyczaić
Jeśli jej wypowiedzi są chamskie to porozmawiaj z wychowawcą. Może Ci się ten pomysł wydaje głupi ale tak nie jest. Niech polonistka przy wychowawcy powie co jej się w Tobie nie podoba. Ty podaj swoje argumenty. I przyłóż się do nauki z polskiego. Pokaż jej na co Cię stać. Udowodnij jej to xD Jeśli będziesz miała dobre oceny i zachowywała się w porządku to nie ma prawa się Ciebie czepiać. A jeśli nadal będzie to wylądujecie u dyrektora tylko, że racja będzie po Twojej stronie xD
Cytat:
Poza tym jeszcze gowię się jakie liceum wybrać... ma ktoś jakieś propozycje?
Zależy jakie masz oceny i jak poszedł Ci próbny test ^^ Ja osobiście proponuję wybrać najlepsze w mieście. Pamiętam, jak sama wybierałam liceum. xD Nie mogłam się zdecydować pomiędzy trzema: jedno, gdzie szły obie moje najlepsze przyjaciółki, drugie, gdzie szły wszystkie mądre osoby z klasy i moje najlepsze znajome, i trzecie, które jest najlepsze w mieście i ma diabelnie wysoki poziom nauczania. Kusiło mnie to ostatnie, wiedziałam, że się dostanę (ach, ta skromność xD), tylko, że... no właśnie. O tym liceum mówią, że jest "dla kujonów". I jak mówiłam, że chcę iść do tamtej szkoły to znajomi mi się w głowę pukali, że co ja będę robić wśród kujonów, że ja tam nie pasuję (no bo za grzeczna to nie jestem:rol: )... A ja wbrew wszystkim poszłam i co się okazało? Że mam super klasę szaleńców takich, że szok xD Znalazłam nową przyjaciółkę (znaczy się kolejną - z tamtymi dwoma dziewczynami nadal się przyjaźnimy xD) i wszystko jest ok xD A w klasie śmianie, że szok... Lady, wybierz liceum jak najlepsze xD Zresztą w razie czegoś, zawsze możesz się przepisać. Jeśli nie do innego liceum to do innej klasy^^

Ok, teraz Veela:
Cytat:
Zacznijmy od tego, że na gwałt potrzebuję jakiegoś życzliwego EMO, który miałby ochotę mi pomóc xD
Ja już Ci próbowałam pomóc, hah xD Ale wciąż nie wiem po co Ci to emo? Ty też jesteś emo i szukasz bratniej duszy czy jaki grzyb? xD Gdzieś się natknęłam na gadkę o eksperymentach na emo, które chcesz przeprowadzać xD I nie wiem na co ja skazują tych biednych emonków, podsyłając ich Tobie xDD

Ojej, ale się rozpisałam xD

niewiele
tu
po
mnie
...
Vayamess jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem