Ja potrafię zrozumieć

I postaram się pomóc jeśli będę umiała. Ok, no to zaczynam.
Lady Pink:
Cytat:
|
Chyba brak przyjaciela, a nawet nie to. Często nie mam nawet z kim pogadać. Codziennie sama, nie ma sie do kogo odezwać
|
To rzeczywiście niezbyt miła sytuacja... ;/ Ale naprawdę nie masz w klasie choćby jednej osoby, która też byłaby sama? Nie przekreślaj od razu wszystkich. Czasami zaprzyjaźnisz się z osobą, do której nigdy w życiu byś nie podeszła. A co do tej królewny z Twojej klasy - uwierz mi, nie tylko Ty tak masz. W każdej prawie klasie są takie osoby. Proszę Cię o jedno - nie próbuj się z nią zaprzyjaźnić... Nic na siłę. Zresztą, jak sama piszesz, będziesz już szła do nowej szkoły to całe szczęście, uwolnisz się od "królewny" =) A może w innych klasach poznasz kogoś fajnego? Możesz zapytać np. o to czy pytał na lekcji facet od geografii (może u Was w klasie też będzie pytał? warto wiedzieć wcześniej, hah xD) a potem rozmowa potoczy się sama xD
Cytat:
|
Tak samo jest w necie, nigdy nie znajduję kogoś fajnego
|
Nie tylko Ty xP Ja też, jak na razie nie znam nikogo z tek stronki a nikt nie zna mnie. Ale piszę na forum, czasem na sb i jakoś poznaję nowych userów xD Pomalutku może się z kimś zaprzyjaźnię ^^
Cytat:
|
Jeźdz terazi po mnie na każdej lekcji, ale zdążyłam się przyzwyczaić
|
Jeśli jej wypowiedzi są chamskie to porozmawiaj z wychowawcą. Może Ci się ten pomysł wydaje głupi ale tak nie jest. Niech polonistka przy wychowawcy powie co jej się w Tobie nie podoba. Ty podaj swoje argumenty. I przyłóż się do nauki z polskiego. Pokaż jej na co Cię stać. Udowodnij jej to xD Jeśli będziesz miała dobre oceny i zachowywała się w porządku to nie ma prawa się Ciebie czepiać. A jeśli nadal będzie to wylądujecie u dyrektora tylko, że racja będzie po Twojej stronie xD
Cytat:
|
Poza tym jeszcze gowię się jakie liceum wybrać... ma ktoś jakieś propozycje?
|
Zależy jakie masz oceny i jak poszedł Ci próbny test ^^ Ja osobiście proponuję wybrać najlepsze w mieście. Pamiętam, jak sama wybierałam liceum. xD Nie mogłam się zdecydować pomiędzy trzema: jedno, gdzie szły obie moje najlepsze przyjaciółki, drugie, gdzie szły wszystkie mądre osoby z klasy i moje najlepsze znajome, i trzecie, które jest najlepsze w mieście i ma diabelnie wysoki poziom nauczania. Kusiło mnie to ostatnie, wiedziałam, że się dostanę (ach, ta skromność xD), tylko, że... no właśnie. O tym liceum mówią, że jest "dla kujonów". I jak mówiłam, że chcę iść do tamtej szkoły to znajomi mi się w głowę pukali, że co ja będę robić wśród kujonów, że ja tam nie pasuję (no bo za grzeczna to nie jestem:rol: )... A ja wbrew wszystkim poszłam i co się okazało? Że mam super klasę szaleńców takich, że szok xD Znalazłam nową przyjaciółkę (znaczy się kolejną - z tamtymi dwoma dziewczynami nadal się przyjaźnimy xD) i wszystko jest ok xD A w klasie śmianie, że szok... Lady, wybierz liceum jak najlepsze xD Zresztą w razie czegoś, zawsze możesz się przepisać. Jeśli nie do innego liceum to do innej klasy^^
Ok, teraz Veela:
Cytat:
|
Zacznijmy od tego, że na gwałt potrzebuję jakiegoś życzliwego EMO, który miałby ochotę mi pomóc xD
|
Ja już Ci próbowałam pomóc, hah xD Ale wciąż nie wiem po co Ci to emo? Ty też jesteś emo i szukasz bratniej duszy czy jaki grzyb? xD Gdzieś się natknęłam na gadkę o eksperymentach na emo, które chcesz przeprowadzać xD I nie wiem na co ja skazują tych biednych emonków, podsyłając ich Tobie xDD
Ojej, ale się rozpisałam xD