Wyświetl pojedyńczy post
Stary 01-01-2008, 12:13   #6
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Jak Wam minął sylwester?

U mnie tam zapowiadało się okropnie. Miałam iść z mamą do jej znajomych... Ale na szczęście okazało się, że jej córka jest w domu xP I razem z nią kolega xD Dorośli siedzieli w jednym pokoju, my w drugim... Dobra, oni też są pełnoletni, ale było fajnie =) Nawet oglądanie westernów i filmów rosyjskich nie było takie złe xD
O północy, tak głośno, to jeszcze chyba nigdy nie było. Ze znajomymi staliśmy na balkonie, oglądaliśmy fajerwerki, okazało się, że oni też mają, było też puszczanie^^ Paweł dał mi na chwilę potrzymać kieliszek z szampanem... Mama od razu do mnie, że piję xP Tyaa... Wtedy to nie piłam, trzeba było w naszym pokoju siedzieć xD
Co do późniejszych wydarzeń, nie za bardzo pamiętam^^ Niektóre rzeczy to nie wiem czy były naprawdę, czy mi się tylko przyśniły. Sprawdziłam w gazecie z programem, i... Hmm... Filmów dla dorosłych nie zauważyłam tam, więc sądzę, że ten fragment był snem.
Do domu wróciłam gdzieś koło trzeciej, jednak i tak zasnąć nie mogłam, bo trzeba było jakoś zapić, aby nic nie było czuć... Musiałam jeść babeczki, i popijałam jakimiś napojami energetyzującymi, trochę tego było... W nocy prawie zasnąć nie mogłam^^
Ja tam uważam, że Sylwester aż taki zły nie był xP Przynajmniej nie aż tak źle, jak się zapowiadało^^ Tak różowo nie było, ale... Nie narzekam : )
Slayerka jest off-line