Wyświetl pojedyńczy post
Stary 01-05-2008, 14:52   #12
lenne
Omijać szerokim łukiem

lenne na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do lenne
Domyślnie RE: Co byście teraz robili gdyby J.K Rowling nie napisała Harrego Pottera?

Strasznie trudne pytanie ^^ Przedewszystkim - nie byłoby mnie tutaj. Nie pisałabym tego komentarza. Nie istniałoby to forum i nie znałabym tak wielu wyjątkowych ludzi ktorych znam, będąc tutaj. I tak już podajac te kilka powodów pokazuj że trace ogromnie dużo ale mam jeszcze kilka argumentów.

Napewno nie czytałabym książek . Sama z siebie rzadko sie do tego zabieram. Jak już to na wakacjach - kiedy mam dużo czasu wolnego. Wiadomo że mam szkołe i obowiazki z tym związane wiec czasu na czytanie czegokolwiek jest stanowczo za mało. Pozatym w szkole sa lektury, które już wystarczająco zniechęcają mnie do czytania czegokolwiek. Jak już coś czytam to te pozycj, które mnie zaciekawią, ktoś mi poleci, albo je kiedyś czytałam i mam ochote przebrnąc przez nią jeszcze raz. A najczęściej to oczywiscie harry - teraz przed premiera czytam go bardzo duzo aby nadrobic zaległości, których napewno nie mam ale i tak wole przypomnieć sobie harrego.

A gdyby go nie bylo ? To bym nie czytała ksiażek - przez co pewnie byłabym zwykła dziewucha która nie ma pojecia co znaczy alohomora .. byłabym nudna i pusta jak żule spod sklepu. I nie obeznana we wszystkim co miałoby związek z magią.

I to chyba tyle. Teraz pewnie siedziałabym w pokoju, bawiła sie z kotem albo na myspace pisała do znajomych i nigdy nie zaznała rozkoszy jaką jest czytanie 'Arrego ^^
lenne jest off-line