Jeśli chodzi o posta Vayamess to jednak mam trochę inne zdanie...
Cytat:
|
Paladyn: Wiesz, uważam, że rzeczy, o których mowa w PW, którą otrzymałeś, można logicznie wydedukować. Naprawdę, zapytaj sam siebie: po co kolejny artykuł na podobny temat? Chyba właśnie po to istnieje funkcja komentowania prac, żeby użytkownicy wyrażali tam swoje opinie. A chwalenie książki... Wiesz, to już zahacza o sprawy etyki xD Na stronie, na której są sami fani książek o HP, krytykować sagę? Proponuję wysłać ten artykuł na jakieś katolickie forum, do tematu 'Potter narzędziem szatana' xP Weź to chłopie na rozum xDD
|
Artykuły powinni pisać ludzie obiektywni jeśli chodzi o artykuły na temat sagi. Potteromaniacy tylko chwalą książkę, dla przeciwników nie ma miejsca na tej stronie, a ludzie obiektywni, którzy czytając książkę widzą błędy, widzą plusy, zwracają uwage po prostu na wszystko, powinni pisać jak najwięcej artykułów o swoim zdaniu na temat sagi. Nikt nie potrzebuje czytać 'HP jest super ówielbiam tom ksiazke jest najlepsza na swiecie, kto sie nie zgadza to jest kretyn'. Na ślepych fanów Jo powinno się wylać wiadro z zimną wodą co w tym przypadku byłoby artykułem z odpowiednimi argumentami 'przeciw'. Sceptycy powinni dostać i swoje wiadro argumentów 'za'. Każdy powinien widzieć wszystkie strony danej książki, złe i dobre. Chociaż do większości 'potteromaniaków' nie dotrze, że HP to tak naprawdę nie jest najlepsza książka, a do przeciwników nie dotrze to, że Harry potter uczy dzieci wielu rzeczy. O boż, i ja to piszę... dobrze, że nie musze wymieniać. Ale odrywa dzieciaki od kompa, też ważne xD
Co nie znaczy, że jestem za Paladynem, bo nie widziałam jego artykułu...