Cytat:
|
Artykuły powinni pisać ludzie obiektywni jeśli chodzi o artykuły na temat sagi. Potteromaniacy tylko chwalą książkę, dla przeciwników nie ma miejsca na tej stronie, a ludzie obiektywni, którzy czytając książkę widzą błędy, widzą plusy, zwracają uwage po prostu na wszystko, powinni pisać jak najwięcej artykułów o swoim zdaniu na temat sagi.
|
A to mnie zaskoczyłeś. Nie trzeba długo szukać aby znaleźć artykuły, w których autor przejawia subiektywizm. Na przykład niedawno czytałem artykuł, gdzie autor/ka przedstawiał/a bardzo subiektywny pogląd na temat stosunku Kościoła do Harrego Pottera. Oczywiście krytykowała stanowisko Kościoła. Jej artykuł istniej na stronie, mój nie. Wiem, że moje poglądy są sprzeczne z przekonaniami większości użytkowników tego forum, ale to nie oznacza, że mam mniejsze możliwości niż inni. Bądź co bądź mamy wolność słowa zwłaszcza, że zgłosiłem moją pracę do działu "Teorie i przemyślenia". Ciągle nie dostałem odpowiedzi na moje zażalenie, więc proszę bardzo o zabranie głosu przez jakiegoś administratora upoważnionego do rozpatrzenia mojej sprawy.
PS. Gdzie znajduje się artykuł podobny do mojego?