Wyświetl pojedyńczy post
Stary 03-10-2007, 10:34   #9
Moony Alex
Omijać szerokim łukiem

Moony Alex na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: HP i Więzień Azkabanu

Po tym filmie mój brat stał się fanem Harry'ego Pottera ^^. Na razie to tylko miłość do filmów- jeszcze nie umie czytać, ale zawsze ^^. Wczoraj namalowałam mu na czole bliznę, zrobiłam okulary (które zostały zastąpione okularami przeciwsłonecznymi, bo się zepsuły ^^), a dzisiaj robię mu bordowo-złoty krawat, szukamy różdżki (ehm.. na dworze, jakiegoś uroczego patyka ^^). Wczoraj o dziesiątej w nocy (podczas filmu) zmusił mnie, żebym mu zbudowała Hogwart z klocków, który sie cały czas rozwalał, więc próbowaliśmy różnych "zaklęć" <lol>. Wyglądało to tak, że Jędrzej brał zbudowaną z klocków różdżkę i krzyczał np. "Wingaldium Leviosaaaaaaaa"! (na co ja: "To jest LeVIOOsa! A nie Leviosaaaaaaaaaaaa"), albo inne wymyślone przez siebie zaklęcia. Przez 1/3 filmu ja się zwijałam ze śmiechu na podłodze.
Brat źle usłyszał "Riddikulus" i wydzierał się "Indykulus". A jak Hermiona mówiła o wilkołakach, to ten wystrzelił "Niech ten wilkołak przestanie się wymądrzać!". Jeszcze coś głupiego powiedział, ale za żadne skarby nie mogę sobie tego przypomnieć. ^^
Moony Alex jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem