Wyświetl pojedyńczy post
Stary 02-26-2008, 16:57   #38
Limonka
Urodzony, by rządzić światem

Limonka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Lumpeksy, secondhandy, etc.

Cytat:
Nie wiem jak to się piszę bo znam tylko fonetyczne nazwiska tych projektantów. A jak ktoś się na modzie nie zna ( tak jak ja) to nie wie kto jest kim i co projektuje. Po prostu mnie to nie obchodzi tak jak nie interesuje mnie to czy ktos inny je zna. Nie otaczam się ludźmi którzy mają wszyskie modowe newsy w mały palcu i wierz naprawdę na takich znajomośćiach mi niezależy xD I nie uważam, że nie znajomść mody można uznać za coś dziwnego. A kupiłam je bo mi się podobały kobieto , a nie dla metki jeżeli to rozumiesz. xP
Nie wiesz, co masz napisane na metce? W każdym razie, źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi raczej o to, że zwyczajne spodnie D&G kosztują około tysiąca zł. Ja sama wydaję sporo kasy na ubrania, ale nie wyobrażam sobie kupienia spodni za taką sumę i nie sprawdzenia, jakiej są marki i dlaczego tyle kosztują. To przekracza moje wyobrażenia. No i wciąż nie odpowiedziałaś, czy to spodnie z linii Dolce&Gabbana, czy D&G.

Nieznajomość mody rzeczywiście nie jest niczym dziwnym. Tak samo, jak niczym dziwnym nie jest nieznajomość np. piłki nożnej. Ale jednak, gdy powiesz, że zupełnie nie wiesz, kim jest David Beckham, czy Ronaldinho, to wzbudzi to pewne zdziwienie, nie sądzisz?

Poza tym, jesteś w pewnym stopniu hipokrytką, wiesz? Otwarcie krytykujesz stereotypy typu "popieranie Rydzyka to obciach", a sama podtrzymujesz stereotyp, że jak ktoś interesuje się modą, to jest pusty i niewarty znajomości. Pogratulować konsekwencji, Miss.
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem