RE: Opisz...
Hmm ale w tym roku?
No cóż, a więc tak xD.
W tym roku do gimnazjum. Pierwsza klasa. I u nas uczniowie mają taką głupią tradycję, że pierwszaków nazywają kotami i malują im na twarzy kota xD Czyli wąsy, nosek i na czole słowo 'kot'. No i ja i moje koleżanki nie byłyśmy wyjątkiem.
Nauczyciele na to nie pozwalają, dlatego starsze klasy malują w szatniach, gdzie nauczycieli nie ma zbyt wiele.
Tylko weszłyśmy do szkoły i od razu chłopaki z trzecich klas do nas 'kici kici kici".
To my jak najdalej od nich i do szatni. Nawet nie zdążyłyśmy wejść do niej, a tu nas od tyłu łapią i z trzech mnie trzyma a czwarty maluje markerem. No i potem puszczają i dają ci spokój. A najgorsze było to, że te markery nie chciały się zmyć. I cały dzień chodziliśmy z 'kotkami' na twarzy. W sumie to i dobrze, bo ci co się zmyli, na nowo byli mazani, a tak miałyśmy chwilowy 'święty spokój' xD. Nauczyciele na lekcji nijak na to reagowali hehe. Pytali się tylko kto nas pomazał, ale my nie powiedzieliśmy, bo podobno ma się potem przesrane za nakablowanie.
Następnego dnia już nas nie malowali, może tylko nieliczni, ale przez jeszcze tydzień, albo dwa wołali 'kici kici kici'.
Opisz swój samochód xP.
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
|