Wyświetl pojedyńczy post
Stary 04-26-2008, 18:51   #26
nimfadora21
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez ICQ do nimfadora21
Domyślnie RE: Samoocena - kompleksy, wady ;]

Ciężki ten temat... no dobra jak już wszyscy wymienili to ja też nie będę tchórzem:

1. Zagospodarowanie czasu. Nigdy nie umiem tak zrobić, żeby na wszystko znaleść czas. Jak przychodze ze szkoły to sobie wmawiam, że siądę tylko na pół godziny na kompa. Niestety zanim się nie obejrzę będzie 21.

2. Słodycze. Strasznie lubie czekoladki, batoniki, cukiereczki... za każdym razem jak mówie sobie, że koniec, już więcej nie będę jadła to zjadam jeszcze więcej.

3. Normalne, jak normalne jedzenie. Nie potrafię jeść normalnego jedzenia typu: pomidor, sałata, ogórek i tego typu warzywa. O zupach wole nie wspominać.

4. Nie potrafię być sobą. To jest chyba mój największy błąd. Zawsze robie tak, żeby innym się podobało. Tylko w swoim własnym pokoju umiem zabłysnąć w swoim własnym świetle.

5. Nie umiem zasnąć bez przeczytania chociaż jednego rozdziału pożądnej ksiązki. Codziennie musze się pogrążyć w jakiejś książc bo inaczej nie zasnę do rana. A wynik jest taki, że rano zasypiam i zawsze się spóźniam.

6. Nie potrafie, żyć bez tej stronki. Nie żebym sie podlizywała komuś, ale lubie sobie chociaż raz dziennie wejść i napisać jednego pościka. Nie wiem czy to można zaliczać do wad.

No to takie moje małe wadeńka (wiem, że to słowo nie jest zbyt gramatyczne).
nimfadora21 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem