Cytat:
|
Po czwarte: Porównywanie Polski do Holandii... To woła o pomstę do Nieba. xP Tam zalegalizowano narkotyki, prostytucję, aborcję, eutanazję.
|
Nie każdy jednak rozumie te rożnice. xD
Cytat:
|
Nie wiem, gdzie Twoim zdaniem napisałam, że ten fragment ustawy mówi o legalizacji. Widzę, że wszystko trzeba wyraźnie, jak malutkiemu dziecku...
|
Więc po jakiego grzyba go cytujesz a zaraz pod nim piszesz że już prubóje się coś w Polsce leagalizować? ;P
Cytat:
|
Pokaż, kto i gdzie napisał, że nie można.
|
Odniosłam się do posta Mistrzyni.
Cytat:
|
Widzę, że nasza Wszechwiedząca Miss posiadła już nawet zdolność czytania w myślach... A powiedz mi jeszcze, czy Twoim zdaniem, skoro "jest marycha- są inne narkotyki" to "nie ma marychy - nie ma innych narkotyków"?
|
Nie zrozumiałaś aluzji: sprawa ma sie tak- jezeli marycha jest legalna to istnieje większe prawdopodobienstwo, że ludzie zaczną sięgać po inne narkotyki. Duże pradopodobieństwo. Dlatego ekonomisci przewidują wzrost popytu na heroinę czy kokainę po zlegalizowaniu marihuany w innych krajach.
Cytat:
|
Ja zaraz nie wytrzymam. Do jasnej cholery, Miss, ja nie wiem jak mam napisać, żeby dotarło. WIEM, ŻE MARIHUANA JEST SZKODLIWA. Rozumiesz? Czaisz? Kminisz? DOTARŁO?
|
Jasna cholera...to już całkiem pierniczy sprawę. Bo jak normalny homo sapiens sapiens może zgadzac się na legalizację narkotyku zdawajac sobie przy tym sprawę z jego szkodliwej działalności?
Cytat:
|
Co do impotencji, niezależne od towarzystwa w jakim siedzę, ciężko ją zobaczyć. Zarzucisz jakimiś wiarygodnymi badaniami na ten temat?
|
Przeleć jakiegoś narkomana. :lol:
To oczywiście żart.
Cytat:
|
Ziomek głodował 20 dni, mocny jest. ^^
|
Płakać tylko nad takimi ludźmi....:rol:
Cytat:
|
Na koniec przyznam, że to przykre, że młodzi, zdrowi ludzie, którzy z samej definicji powinni potrafić doskonale się bawić i czerpać przyjemność z życia, potrzebują jakichkolwiek używek by sobie ją zapewnić.
|
Ano przykre, ale niektórym chyba i to do szczęścia potrzebne. B)