Wyświetl pojedyńczy post
Stary 07-08-2008, 12:49   #70
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell
Domyślnie RE: Legalize it, legalize it...

Cytat:
Po czwarte: Porównywanie Polski do Holandii... To woła o pomstę do Nieba. xP Tam zalegalizowano narkotyki, prostytucję, aborcję, eutanazję.
Nie każdy jednak rozumie te rożnice. xD

Cytat:
Nie wiem, gdzie Twoim zdaniem napisałam, że ten fragment ustawy mówi o legalizacji. Widzę, że wszystko trzeba wyraźnie, jak malutkiemu dziecku...

Więc po jakiego grzyba go cytujesz a zaraz pod nim piszesz że już prubóje się coś w Polsce leagalizować? ;P

Cytat:
Pokaż, kto i gdzie napisał, że nie można.
Odniosłam się do posta Mistrzyni.

Cytat:
Widzę, że nasza Wszechwiedząca Miss posiadła już nawet zdolność czytania w myślach... A powiedz mi jeszcze, czy Twoim zdaniem, skoro "jest marycha- są inne narkotyki" to "nie ma marychy - nie ma innych narkotyków"?
Nie zrozumiałaś aluzji: sprawa ma sie tak- jezeli marycha jest legalna to istnieje większe prawdopodobienstwo, że ludzie zaczną sięgać po inne narkotyki. Duże pradopodobieństwo. Dlatego ekonomisci przewidują wzrost popytu na heroinę czy kokainę po zlegalizowaniu marihuany w innych krajach.

Cytat:
Ja zaraz nie wytrzymam. Do jasnej cholery, Miss, ja nie wiem jak mam napisać, żeby dotarło. WIEM, ŻE MARIHUANA JEST SZKODLIWA. Rozumiesz? Czaisz? Kminisz? DOTARŁO?

Jasna cholera...to już całkiem pierniczy sprawę. Bo jak normalny homo sapiens sapiens może zgadzac się na legalizację narkotyku zdawajac sobie przy tym sprawę z jego szkodliwej działalności?

Cytat:
Co do impotencji, niezależne od towarzystwa w jakim siedzę, ciężko ją zobaczyć. Zarzucisz jakimiś wiarygodnymi badaniami na ten temat?
Przeleć jakiegoś narkomana. :lol:
To oczywiście żart.

Cytat:
Ziomek głodował 20 dni, mocny jest. ^^
Płakać tylko nad takimi ludźmi....:rol:

Cytat:
Na koniec przyznam, że to przykre, że młodzi, zdrowi ludzie, którzy z samej definicji powinni potrafić doskonale się bawić i czerpać przyjemność z życia, potrzebują jakichkolwiek używek by sobie ją zapewnić.
Ano przykre, ale niektórym chyba i to do szczęścia potrzebne. B)

To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem