Wyświetl pojedyńczy post
Stary 07-17-2008, 18:44   #4
Clover
Urodzony, by rządzić światem

Clover na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Nasze RL Gęby 2

No cóż, skoro jest nowy temat to wątpię, aby ktoś zaglądał do starego. Więc kopiuję swojego posta z tamtego tematu tutaj, a tam kasuję. Nie na darmo wstawiałam go 5 razy i kasowałam 5 razy, aż za 6 razem wszystkie linki chodziły xD.

Peeves - Po dłuższym namyśle przypominasz mi kolesinkę z mojego gimnazjum, z którą w tym roku szkolnym miałam ciągle spięcia. Ale pomijając ten fakt, ładne zdjęcia i osoba na nich (;.
Kyinra - Co prawda nie przepadam za krótkimi włosami, ale Tobie w nich do twarzy ;);
gnebiwtrysk - Ładnie wykonane. A Ty sama dobrze wyszłaś. Nic dodać, nic ująć xD
Harry_Jadek - Well...wyobrażałam sobie Ciebie inaczej. Zresztą, tak jak każdy każdego. Ale nie jest źle, sprawiasz wrażenie sympatycznego ;P
Claire - Jak ja uwielbiam imprezy na działkach xD. Jak spojrzałam na Ciebie, to momentalnie przypomniała mi się Tonks. Przez kolor włosów [jak pewnie każdy się domyśla ^^]. Piękna żeś ;]
[small]No tak, już wiem skąd te fioletowe włosy w Gryffie xDD[/small]

Jako, że przedwczoraj i wczoraj w nocy byłam z szlachtą pod namiotami dostarczam Wam parę świeżych zdjęć ;)
~ [nie ma], [nie ma], [i tu również] - Trzy zdjęcia podobne do siebie. Przyznam, że nawet podobają mi się.
~ [brak], [brak] - No cóż...te zdjęcia były robione w nocy po wyjściu z namiotu więc nie dziwić się, że jestem taka rozczochrana i przymulona. Miny wskazują na złe samopoczucie - bóle głowy i brzucha. W namiocie było..jak to określić? Mokro i duszno? Tak, to najlepsze określenie xD
~ [ni ma] - Robione już następnego dnia rano. Podoba mi się cholernie.
~ [nie ma], [brak], [brak i nie ma ;P], - No i jeszcze takie o. Nie wiem dlaczego, ale nie mogłam się oprzeć, aby ich nie dodać ;P

[small]A i nie czepiać się grupowych zdjęć. Te osoby wiedzą, że te zdjęcia tu są. Zresztą i tak wiszą już na innych stronach w internecie.[/small]
_______

[small]No, więc komentować xD[/small]

Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
Clover jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem