// Yo Aga pamiętasz mnie ?? A i zapomniałem zapytać, ostatnio Ślizgoni byli potęgą...Co się stało że wszyscy teraz w Gryffie a Angela w Huffie? //
Podczas gdy Trójcyna z Gryffu słuchała tego starego ...nie wiem jak go nazwać Święta 7 z Slythu założona później rzucała błotem w idiotów z Gryffu jednak gdy jeden ze ślizgonów czyli ja (HJ) chciałem walnąć w HP ten runął na ziemię i walnąłem przypadkowo w tego no tego dziada. Jednak Ś7zS (Święta 7 z Slythu) założona później zawsze pomaga sobie w potrzebie to zaczęli rzucać błotem w tego no jak mu tam H...Ha no temu od ONMS. I na nasze szczęście zadzwonił dzwonek więc ja szybko uciekłem na miotle lecz nie mogłem zostawić reszty bez pomocy więc wróciłem i deportowałem się z nimi na salę wyjściową Hogwartu. Podziękowali i spytała najnowsza w naszych szeregach Jessica:
- Co tera mamy?
- Na nasze nieszczęście lub szczęście zależy dla kogo Godzinkę z Opiekunem Domu (GzOD) - odpowiedziała Angelina
- Aha a gdzie mamy tą lekcję - zapytała ponownie panna Mabs
- Jak to gdzie? Oczywiście tam gdzie eliksiry w końcu opiekunem Slythu jest Snape - powiedziałem
- Czyli lochy - zapytała Jessica
- Tak - odpowiedziałem
Więc Ś7zS założona później poszła w kierunku lochów
- Hej czekajcie - powiedziałem - Odwalamy jakąś faze?
- No jasne tylko jaką ? - zapytała Nacia
- Tylko musimy mieć przykrywkę - powiedziałem - Jessica to będzie twoja część musimy cię wypróbować...Pójdziesz na lekcję i jak zpyta gdzie reszta z twojej klasy to powiesz że Dumbek nas wzywał że ma do nas jakąś sprawę albo co :P a my mu wysadzimy pokój później deportujemy się na salę wyjściową i pójdziemy na eliksiry
- No...Dobra - odpowiedziała panna Mabs
Gdy Jessica oddaliła się zaproponowałem:
- Hej skoro trzymamy się razem i w ogóle to stwórzmy taką organizację Święta 7 z Slytherinu. Należeliby do niej:
- Ja
- Angelina
- Nacia
- Mimid
- Kajn
- Aga
I jeżeli jej się powiedzie Jessica. A z czasem przyjmiemy resztę
- Co wy na to?
// Dalej mi się nie chce i mam zrobić prezentację na histe //
Ostatnio edytowane przez Harry_Jadek : 11-06-2008 o 16:27.
|