Wyświetl pojedyńczy post
Stary 12-27-2008, 22:53   #23
Agunia Evans
Junior Member

Pewnie sie powtórzę, ale nie czytałam wszystkich postów.

Kapucyno1 powinnaś to wsadzić na strone radia maryja - Jeśli takie coś istnieje - pod tematem harry'ego Pottera. Rozśmieszył mnie strasznie ten tekst:
"Trochę poczytać (...)" - samo z siebie wynika, że tylko "trochę" przeczytała. Zrozumieć takich ludzi, wszystko wiedzą najlepiej a spytać się ich co się stało w jakimś rozdziale w piątej części to pewnie nie wiedzą.
jakie "bożki" - ludzie albo ja przeczytałam bez zrozumienia, albo nie wiem... czy tam występowały jakieś bożki?!
I skąd wiesz kobieto co myśli twoje dziecko kobieto. Ja sama do końca nie wiem co myślę i ty jeszcze może wiesz!? A poza tym współczuć mamusi.
Temat o pokemonach . Dobił mnie tym tekstem o dzieciakach z 4b. Albo ja nie znam moich sąsiadów i samej siebie, albo są chorzy. Sama kiedyś kolekcjonowałam pokemony jak jeszcze wcześnie w podstawówce byłam. Ale je się zbierało tylko dla nagród (a były). Nie wiedziałam, że teraz to są takie amulety. Nie znam własnego narodu!
I jeszcze mieszanie Jana Pawła II - tego tematu nie muszę rozwijać, juz zrobili to niektórzy wcześniej.
Harry Potter to też baśni pani Małgorzato czy jak ci tam. Baśnie braci Grimm i Andersena to wynika, że to baśnie satanistyczne! Istnieje taki ktoś jak Królowa Śniegu, albo, żeby jakies zabawki tez mówiły. Przecież to magia,! czy pani Małgorzata nasza specjalistka nie umie tego odróżnić?!
Agunia Evans jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem