Wyświetl pojedyńczy post
Stary 06-18-2009, 09:10   #9
RazorBMW
Świr wymagający opieki

RazorBMW na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do RazorBMW
Domyślnie

Typowy FANBOJ EA... FIFA? Porównaj sobie 09 z PC z jakimkolwiek PESem... czy to 4,5 czy 6... scena modderska, której FIFKA NIE ma. Realizm jest w PESie, który jest trudniejszy, wymaga pada. Zaś w FIFIE masz jeden schemat, którym ogrywasz...

CoD to już legenda, nie zaprzeczysz, że multi jest grywalne, skoro półtorej roku po premierze 4 nadal funkcjonują laddery na ESLu czy ClanBase. Poza tym 2 miejsce w rankingu najczęściej granych gier na xf... masa klanów, masa serwerów, mody [ProMod i PAM, które skutecznie balansują rozgrywkę].

MOH? Heh, AA to legenda, która w multi funkcjonuje do dziś. Do dziś są klany, któe grają na CB, któe żyją...
GTA? VC lubię, klimat, humor, misje, muzyka... 4 jest żałosna, SA też... nie mają tego klimatu, psozł dalej, 4 to już całkowicie, skoro nawet scenowa wersja została złamana, i był wyciek...

Ja sam widzę, co zrobiło EA, jedyna udana gra w zeszłym roku, którą wypuścili, nie była od EA tylko od niezawodnego DICE. Miror's Edge bije klimatem, sposobem rozgrywki, jest czymś nowym w świecie gier. BF nadal jest popularny, też jest dużo klanów, ladderki...
Zaś reszta to tylko mierne kalki, NFS, który jest żałosny pod względem optymalizacji, Dead Space, który ANI RAZU mnie nie przestraszył, pomimo grania na słuchawkach... w tym przypadku nadal rządzi Silent Hill 2...

Ja czuję, że EA zawiedzie. Pamiętacie, co było z Pro Streetem? Miał mieć da best fizyke ever, a co wyszło? Żałosne coś, co było NFSem tylko z nazwy. Jedynie najstarsze części, a z nowych tylko MW są dobre...

Dragon Age? Jeśli to ma być "spadkobierca Baldurów", to ja podziękuję. Typowe high fantasy i nadmierna brutalność + sceny od 18+ to przepis na dobry RPG? Beez jaaj...

I Dante Inferno? LOL... wystarczy przeczytać Boską Komedię, a prawdziwi koneserzy będą płąkać, co EA zrobiło... ze świetnej książki zrobili... siekankę... N/C
EA tonie... i nikt bardziej obeznany temu nie zaprzeczy...

Ostatnio edytowane przez RazorBMW : 06-18-2009 o 09:20.
RazorBMW jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem