Więc tak. Osobiście posiadam Vivę, MTV, 4funTV i VH1. Preferuję tę ostatnią mimo, że częściej oglądam MTV ale to w celach rozrywkowych i nie, nie oglądam tych durnych programów, które wymieniłaś. Wolę coś na styl 'Player MTV' i takie tam... Szkoda, że nie puszczają tak często muzyki. Z tego co kojarzę to w godzinach porannych lecą jakieś teledyski, ale niestety nic rockowego, a szkoda... Viva - gówno i shit, gdzie można znaleźć teledyski z pół nagimi laskami. Cały ten Doroo jest tak przyjebany, że mi go żal niczym zdziczałego gówna w kiblu! Jego teksty są na poziomie Joli Rutowicz. Jedyne co lubię na tej stacji (o dziwo!) jest program o nowościach kinowych (Viva Movie (?)), który prowadzi taka blondyna - dobra prezenterka. Dalej, jak już wspomniałam, poz względem moich upodobań muzycznych, najlepszy jest Vi ejcz łan xD - stare ale jare. Zawsze znajdę coś dla siebie, coś nowego i wartościowego, no nie licząc tej nowej piosenki Piasecznego, którą (o zgrozo) coraz częściej tam widzę. Dobry jest program "Wczoraj i Dziś", w którym, jako pierwszy jest teledysk gwiazdy sprzed kilku/kilkunastu/(?)kilkudziesięciu lat a zaraz po nim nowy teledysk tej samej gwiazdy.
4funTV - niegdyś moja ulubiona stacja muzyczna. Dzisiaj? Nieee. Zaglądam tam czasami, bo jest zaraz po VH1. Oczywiście, od czasu do czasu znajdzie się piosenka Metalliki albo "The day that never comes" albo "Nothing else matters" i rzadko, bardzo rzadko "Whiskey in the jar". Na VH1 też od biedy można trafić na to, albo czasem na Nirvanę "Smells like teen spirit".
|