Cytat:
|
Ej ej ej, piosenka sama w sobie jest swietna, wiec nie rozumiem co to za podejscie. Poza tym mimo, ze sama wielka fanka 'zmierzchu' nie jestem (A Stephanie Mayer powinna zostac powieszona), to muzyka z filmu dosc przypadla mi do gustu i jesli mam byc szczera, w ten wlasnie sposob zaczelam sie interesowac radiohead. Oczywiscie, pewnie tobie chodzi o wszystkich pseudo-fanow, ktorzy beda jarali sie jednym utworem, ktory akurat znalazl sie na sountracku, ale to nie powod aby szufladkowac wszystkich innych - ktorzy akurat znalezli sie w podobnej sytuacji.
|
Cytat:
Kerle, nie przesadzasz? Nie napisala przeciez, ze lubi ten utwor, bo pojawi sie w soundtracku Zmierzchu, zlituj sie. Coldplay zna mnostwo osob, o Muse nie wiedzialo przed Twilight tak duzo osob, jak o Coldplay. Wydaje mi sie, ze to nie do konca taka sama sytuacja. Zreszta dzieki temu filmowi, wiecej osob zainteresowalo sie Muse na powaznie, Coldplay tez zapewne tak bedzie. Przybedzie mnostwo fanow zarowno tych na 5 minut, jak i tych prawdziwych, ktorzy zakochaja sie w tej muzyce. Ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka, zwlaszcza po jednej, tak krotkiej wypowiedzi, ktora nie mowi nam nic, poza ulubionym kawalkiem. tej dziewczyny.
Take it easy.
|
Ależ ja to w pełni rozumiem. Sama uwielbiam ten kawałek, bo tekst ma naprawdę słodki. Ale rzeczywiście wkurza mnie fakt, że tych pięcio minutowych fanów będzie sporo. Po prostu nie lubie komerchy, szumu na 5 minut, a potem w kąt. Jak dla mnie ten zespół na to nie zasługuje.
A to, że tak zareagowałam to tylko ostrzeżenie dla osób które wlecą do tego tematu wraz z wydaniem soundtracku New Moon i będą się podniecać "The Scientist".
Z drugiej strony napisałam przecież, że
Cytat:
|
Nie chcę Cię obraźić, jeżeli lubisz tą piosenkę z innego powodu
|
Więc nie wiem dlaczego wy się spinacie.