Wyświetl pojedyńczy post
Stary 08-13-2009, 16:01   #2
RazorBMW
Świr wymagający opieki

RazorBMW na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do RazorBMW
Domyślnie

Heh, teraz to jest WWE4kids a nie prawdziwy wrestling. Praktycznie ciągle na galach RAW teraz main eventy to HHH/Cena/Orton i jego ludziska czyli Legacy :S
Jedyne, co się trzyma na poziomie to mój ulubiony roster czyli SmackDown!

/wrestlefans.pl/
• G** D*****! WHY CAN'T WE CREATE NEW STARS?" to są słowa Vinca McMahona, który wie że coraz gorzej dzieje się w WWE, zapewne chodzi o Main Eventerów którzy nie zmieniają się już od kilku lat. Dokładniej to od 2002/3 roku

Czekam teraz na SummerSlam, reaktywacja DX <3, którzy mam nadzieje ze skopią tyłki The Legacy.

And if you're not down with that we've got 2 words for you... Suck It!!!!!

Ale najlepsze... The Undertaker ma wrócić na galę Hell in a Cell więc na tym PPV stawiam na właśnie taka walkę z jego udziałem (Hell in a Cell). Ciekawie by było gdyby zrobili taką walkę w celi jak kiedyś z udziałem Kurta Angela, HHH, The Rock, Takera, SCSA i Rakishiego chyba. Jak ktoś nie widział tej walki to polecam bo była kapitalna. Chętnie bym zobaczył kolejne Hell in a Cell z udziałem kilku zawodników.
Jego walka z bodajże HBK na WrestleManii 25 to było coś ;>
Obecnie są kontuzjowani...
Ale jak Taker i HBK wrócą, to to będzie coś, i mam nadzieję, że rating SD! się jeszcze bardziej polepszy.

Szkoda że WWE celuje w dzieciaki, więc nie ma krwi :< Polecam "History of the Undertaker"... zobaczycie różnice pomiędzy dziś, a kiedyś, zobaczycie brutalne Hell in the Cell...

Ostatnio edytowane przez RazorBMW : 08-13-2009 o 16:16.
RazorBMW jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem