Wyświetl pojedyńczy post
Stary 06-03-2010, 19:25   #80
Michiru
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Michiru na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Michiru
Domyślnie

Ja też bym bardzo chciała zobaczyć plan HP i spotkać aktorów To znaczy, z jednej strony wiem, że miałabym wątpliwości, ale tylko dlatego, że taki już mam charakter i czuję się zawstydzona i niepewne w nowych miejscach i wśród obcych ludzi. I jakoś tak zawsze mam wrażenie, że takie wpatrywanie się w innych (np. aktorów) to takie krępujące i dla nich i dla mnie. Ale to taka moja dygresja:P Tak poza tym baaardzo bym chciała zobaczyć plan. Szczególnie miejsca, gdzie kręcono sceny hogwarckie. W końcu Oxford i różne zamki mają taki niesamowity klimat No i aktorzy. Byłoby fajnie móc zobaczyć, jacy są naprawdę. Szczególnie, że tyle różnych historii czyta się o nich i właściwie nie wiadomo, co jest prawdą, a co nie. A mnie interesowałoby najbardziej jacy są jako ludzie, tacy zwyczajni, normalni, mający życie tak jak każdy.

Więc, jeśli ktoś chciałby mnie zabrać to ja bardzo chętnie

"Światło pod wodą"
Michiru jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem