Ogólnie hermiona jest za ładna. W książce wyglądała brzydko, przynajmniej takie odniosłam wrażenie.
Narcyza powinna być blondynką, a huncwoci, tutaj sie dopiero sprawa zaczyna... James Potter powinien miec kruczoczarne włosy, Syriusz rówież ( a ma jakieś rozczochrane ni to loki, ni to prote, widać mu zakola, jakby mia 30-40 lat,a nie 17.
Garry ( ktoś juz tutaj wspomniał o jego udziale w filmie) sercem i dusza popieram.
Wybaczcie, ale on wygląda jakby co z rynsztoku wyszedł. Rozumiem, że Azkaban go wyniszczył ale skąd on ma jakieś dzikie tatuaże? Czarne zęby, o tym Rowling nie raczyła wspomnieć.... ale wyobrazałam go sobie jako osobe naprawdę przystojną z klasą, z duszą dziecka

)) hhmm
Lupin i Glizdogon - pożal się Boże.
Snape jest boski- popieram, ale jego włosy powinny być tłuste i ten jego haczykowaty nos, nie jest znowuż taki haczykowaty
Cedric Diggory powinien być przystojny a nie jakis taki wypłosz( wiem, zaraz dostane pojechane od fanek Edzia Pedzia)
Fleur powinna być piękna, powalająca na kolana...a jest tylko ładna i nic w tym wiekiego. Mnie osobiście nie zachwyciła jej uroda. Podobnie było z Ginny.