Cytat:
|
Oczywiście w mojej klasie, szkole nie ma nawet śladu tolerancji, więc dziewczyna była poniżana, wyśmiewana, a dziewczyny ze starszych klas znęcały się nad nią fizycznie (brały ją z "bara" na korytarzu, waliły ją drzwiamy, raz nawet dostała w twarz).
|
Trzeba było ją jeszcze wsadzić do wesołego miksera i rozetrzeć japę na tarce do sera. Nic, ale to nic mnie tak nie denerwuje jak robienie z siebie ofiary. A jeżeli chciała się tylko chwalić, tym, że się tnie, to oczekiwała właśnie współczucia i że ludzie będą się bulwersować.
Cytat:
|
Szczerze, jestem tolerancyjna, ale cięcie jest dla mnie CHORE
|
A ja nie jestem ani trochę tolerancyjna (oprócz gejów, ale tylko białych gejów, nie czarno-czarnych, nie biało-czarnych, tylko białych jak ten Jezus... który był żydem, a żydowskich gejów też nie toleruję, ale pomińmy.) i uważam, że cięcie się jest w porządku kiedy wynika naprawdę wynika z choroby psychicznej, a nie z nadmiaru hormonów, które można z łatwością okiełznać.
To jeszcze raz. Nienawidzę.
dzieci są milsze od dorosłych
zwierzęta są milsze od dzieci
mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia
że najmilszy jest pierwotniak pantofelek
no to co
milszy jest mi pantofelek od ciebie ty skurwysynie
Andrzej Bursa
Yum Yum Yum