Tak mówię Ja, Voldemort -
Słuchaj mnie i bądź posłuszny, a obdarzę Cię Swą Łaską i Przychylnością.
I pamiętaj, że Cię kocham, Drogi Przyjacielu.
ŚMIERCIOŻERCY.

CZŁONKOWIE:
Ginny_Weasley12 (Ginny Weasley) -20 lat
Christina (Christina Johnson) - 18 lat
Daga Potter (Lucy Ford)
LennyTakes - 17 lat
Blanca-Evans (Blanca Evans)
Pikus (Dominic Stark) - 24 lata
Rozi (Gunnar Anderson)
Wielce Zasłużona Elita:
Angela Johnson
Czarnoksiężnik
Draco Malfoy
Dziedzic Gryffindora
Dziki
Mr Night
Sherry
REGULAMIN ŚMIERCIOŻERCÓW
obowiązujący w tym temacie
1. Chcesz się zapisać? Najlepiej wyślij mi PW, lecz jeżeli masz pomysł na pierwszy post to możesz w nim zamieścić prośbę o przyjęcie. Od razu lepsze rozpoczęcie żywotu Śmierciożercy ;]
2. Panują tu zasady takie jak na cąłym forum: spam bedzie surowo karany.
3. Wszyscy tworzymy JEDNĄ historyjkę, wiec powinniośmy pisać razem, jednak pisanie w grupach nie będzie karane. Unikajcie monologów.
4. W tym temacie obowiazuja tematy rozdzialow, wedlug ktorych opisywana jest historia. Tematy rozdzialow beda podawane na stronie tytulowej oraz na biezaco w historii. Kazdy Smierciozerca ma obowiazek trzymac sie tematu, chociaz oczywiscie moze dodawac swoje epizody.
5. W podpisie możesz mieć coś co świadczyło by o tym, że jesteś Śmierciożercą, niech reszta wie kogo ma się obawiać.
6. Śmierciożerca nie może należeć do żadnej inej grupy, po przeciwnej stronie (ZF itd!)
7. Śmierciożercy, którzy udzielają się w temacie Slyterin na tym forum nie muszą mieć tyle lat co tam.
8. Niestosowanie się do powyższych punktów grozi zawieszeniem bądź wywaleniem z listy i naszego "Grona"
ROZDZIALY:
1. Tajemniczy skrzat
2. Misja - Ministerstwo
Czarna lista
Czyli osoby, które Śmieriożercy muszą zabić:
1. Abbott Hanna
2. Bell Katie
3. Black Syriusz
4. Bones Edgar
5. Bones Susan
6. Boot Terry
7. Brown Lavender
8. Chang Cho
9. Corner Michael
10. Creevey Colin
11. Creevey Dennis
12. Diggle Dedalus
13. Doge Elfias
14. Dumbledore Aberforth
15. Dumbledore Albus
16. Edgecombe Marietta
17. Figg Arabella
18. Finch-Fletchley Justin
19. Finnigan Seamus
20. Fletcher Mundungus
21. Goldstein Anthony
22. Granger Hermiona
23. Hagrid Rubeus
24. Jones Hestia
25. Jordan Lee
26. Longbottom Alicja
27. Longbottom Frank
28. Longbottom Neville
29. Lovegood Luna
30. Lupin Remus
31. Macmillian Ernie
32. McGonagall Minerwa
33. Moody Alastor
34. Patil Padma
35. Patil Parvati
36. Podmore Strugis
37. Potter Harry
38. Prewett Fabian
39. Prewett Gideon
40. Shacklebolt Kingsley
41. Smith Zachariasz
42. Spinnet Alicja
43. Tonks Nimfadora
44. Thomas Dean
45. Vance Emelina
46. Weasley William
47. Weasley Artur
48. Weasley Molly
49. Weasley Bill
50. Weasley Charlie
51. Weasley Percy
52. Weasley Ron
Osoby, które już nie żyją:
1. Ksenofilius Lovegood
2. Fred Weasley
3. George Weasley
Osoby podkreślone są postaciami ważnymi w fabule, więc nie można zabić ich w poprzednich misjach - misje, w których zabijemy tych ludzi, będą już ostatecznie kończyły naszą przygodę z Zakonem Feniksa.
Szacunek Jest Dla Czarodziei, A Nie Dla Mugoli!
Przestrzegaj tej Reguły, A Czarny Pan Odwdzięczy się!
OGŁOSZENIA:
1. Nasz temat oparty jest na "Rozdziałach", i każdy rozdział odpowiednio rozkręcamy, poszerzamy o swoje wątki, gdzieś pośrednio trzymając się nazwy. Dodatkowo dołączyliśmy "Czarną Listę", na której są wszystkie osoby, które musimy zabić, by osiągnąć zwycięstwo. Małymi kroczkami, może kiedyś nam się to uda.
2. Przy okazji, że edytowałam pierwszy post w tym temacie, pozwoliłam sobie usunąć jej niektórych członków (Harry_Jadek, Lucio), gdyż prosili mnie o zapisanie do Śmierciożerców, jednak nie napisali ani jednego posta. Ci, którzy nie piszą, lecz wcześniej udzielali się w temacie, przeniosłam do grona Wielce Zasłużonej Elity.
3. Jeśli ktoś chce dodawać fikcyjne postacie do Śmierciożerców, proszę śmiało o tym mówić na forum.