Wyświetl pojedyńczy post
Stary 08-08-2011, 13:30   #5
Ginny_Weasley12
Urodzony, by rządzić światem

Ginny_Weasley12 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Ginny_Weasley12
Domyślnie

Drzwi do Pokoju Życzeń były uchylone.
A przez nie zaglądali... Nie kto inny, jak braciszek Ginny. Lecz tym razem był to Fred.
I jego najlepszy przyjaciel, Lee Jordan.
Chłopaki zrobili wielkie, okrągłe oczy na widok dziewczyn. Zaraz ich spojrzenie powędrowało od dołu, od tych pięknych, kurewskich butów, tych opalonych, długich nóg, tych skąpych majteczek przyozdobionych w koronki, poprzez płaskie i lekko umięśnione brzuchy, wspaniałą talię, duże, okrągłe piersi, zasłonione lekko przez rude włosy, oraz samą twarz, wykrzywioną w grymasie zdziwienia.
-Fred?! - krzyknęła Weasley.
-GINNY?! - wydarł się Fred i podszedł do niej, ale nie mógł patrzeć na nią z góry, bo stała na podwyższeniu. - Co ty robisz?! Wyglądasz... Jak... - nie dokończył, ale wszyscy doskonale wiedzieli.
-Co ty tu robisz?! - warknęła Blanca, która wstawiła się za przyjaciółką. - Właśnie widać, w jakiej tematyce ty i twój przyjaciel gustujecie. No no no. Tylko pozazdrościć tak bujnej wyobraźni.
-Zaraz, zaraz. oburzył się Lee. - Przecież wy też tu jesteście. Też musiałyście o tym pomyśleć.
-Jordan. - spokojnie powiedziała Weasley'owa. - Powszechnie wiadomo, że faceci mają większy popęd niż kobiety, i owe sprawy traktują serio. Nie pomyślałeś, że przyszłyśmy tutaj się pośmiać?
-Zamknij się, dziwko. - rzekł Lee, ale po tych słowach Fred odwrócił się do swojego przyjaciela z furią w oczach. tak, z furią.
-Coś ty powiedział o mojej siostrze?! - krzyknął. Zdecydowanie, jak na takie miejsce, za dużo było tu krzyków. - Potraktować cię Klątwą?
-Taaak, niby ty umiesz! - odgryzł się czarnoskóry.
-Crucio! - Fred wycelował różdżkę w stronę przyjaciela. Ten zaraz potem wił się z bólu.
-Fred... - szepneła Ginny. - Co ty...
-W tych niebezpiecznych czasach. - spojrzał na siostrę perfidnie. - Trzeba umieć się bronić.

"Jest wiele ważniejszych spraw niż moje delikatne serce."

Ostatnio edytowane przez Ginny_Weasley12 : 08-08-2011 o 13:45.
Ginny_Weasley12 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem