Wątek: Śmierciożercy
Wyświetl pojedyńczy post
Stary 05-26-2012, 17:35   #200
Angela Johnson
Urodzony, by rządzić światem

Angela Johnson na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Angela Johnson
Domyślnie

Jej ręka przejechała po grzywce, tak by było jej widać oczy. Były takie bez emocji, powoli się ich pozbywała, widocznie tak miało być. Będąc Śmierciożercą tyle czasu, nie mogło to zostać bez śladu. Na jej twarzy pokazał się uśmiech, który pomimo pozytywnych emocji, które żywiła do swojej przyjaciółki, wcale nie wskazywał na prawdziwe zadowolenie z jej widoku. Co się działo?
- Przykro mi, ale nie mogę ci obiecać, że nie będę się tak zachowywać. - Jej chude palce przesuwały się po przegubie różdżki. - Ciebie też wezwał Czarny Pan, czy jesteś tu bez przerwy?
Wiedziała, że zbliża się jakaś konkretna misja. One dwie, najdłużej się trzymające w ich zgrupowaniu w jednym miejscu. Nie mogło to być przypadkowe, gdyby Voldemort miał misję tylko dla niej, nie musiałaby się tu zjawiać. Kogo tym razem trzeba było zabić?
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...

Cały mój profil

Angela Johnson jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem