Wyświetl pojedyńczy post
Stary 08-02-2007, 12:24   #37
fanka_Pottera
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do fanka_Pottera
Domyślnie RE: Do jakiej postaci jesteś podobny?

Uważam że w każdej z postaci znajdę trochę czegoś co by przypominało mnie
To tak:

Syriusz-lubie ryzykogdy cos się dzieje nie lubie siedzieć bezczynnie,dla dobra kogoś potrafiłabym oddać życie
Hagrid-kocham wszystkie zwierzętaco łączy się z bezgranicznym zaufaniem do wszystkiego co się rusza a nie jest człowiekiem oczywiście
Luna-marzycielka,bywa często tak że ktoś coś do mnie mówi a ja wogóle nie reaguje żyje w swoim świecie
[Harry-odważna,nie panuje nad własnymi emocjami i jak się wkurze to potrafie niezle na kogoś nawrzeszczeć,od małego mam niewielką blizne na czole ale to nie robota Voldemorta tylko...szafy:| poza tym gdy tylko nadarzy się okazja skłonna jestem do ratowania innych,zawsze stoje murem za swoimi przyjaciólmi
Ron-gdy zdarzy się coś obciachowego to robie się czerwona i najlepiej zapadłabym się pod ziemie...wole unikać odpowiedzialności za kogoś no i nie wtrącam się do czyiś spraw,uważam że jak ktoś chce tak zrobić to jego wola moge mu najwyżej pomóc jedynie
Hermiona-lubie czytać ksiązkino a tpem kujonki to ja nie jestem choć lubie mieć racje:bigrazz:
Remus-hmmmm...uwielbiam czekolade lubie nieść pomoc innym
Draco-jak kogoś nie lubie to i nie będe zbytnio miło się do niego odnosić,bywam wredna,pyskata a tak poza tym to rasistką nie jestem więc bym nie była zwolenniczką czystej krwi
Fred i George-lubie żartować,wygłupiać się i robić kawały a w szczególności tym za którymi nie przepadam
Tonks-gadatliwa i często niezdarnajak coś wpadnie mi w ręce to należy się spodziewać że dużo z tego nie zostanie
Neville-to jak u Tonks niezdarna:smilewinkgrin:ale i nie mam wiary w siebie,pesymistka
Cho-przede wszystkim niezdecydowana,nie wiem czasem sama czego chcem
Ginny-lubie towarzystwo chłopaków
Snape-czasem potrafie być sarkastyczna:smilewinkgrin: tak łatwo nie przebaczam
Bill-mam swój styl i nikt nie da rady mi narzucić własnego

No a co do wyglądu to chyba będzie najbardziej odpowiedni Alastor Moody:lol:
fanka_Pottera jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem