Wyświetl pojedyńczy post
Stary 08-09-2007, 10:28   #39
Lady_Black
Member

Domyślnie RE: Do jakiej postaci jesteś podobny?

No, ja to może podzielę kategorię:
Wygląd:
Mam coś z Luny. Tak mówi moja najlepsza przyjaciółka. Tym czymś są… oczy, wielkie i niebieskie. Niektórzy często mi to wytykają…
I włosy. Odcień, jak również kiedyś stwierdziła moja przyjaciółka – „draconowy blond.” No, ale w końcu ona szaleje za młodym Malfoyem…
Zainteresowania:
Miejscem, gdzie mnie można najczęściej spotkać, jest biblioteka, a czynnością, przy jakiej można mnie najczęściej spotkać, jest (uwaga, uwaga, w końcu nikt się jeszcze nie domyślił) czytanie książek! Odpowiedzcie sobie sami na pytanie, kogo Wam to przypomina najbardziej.
Dla ułatwienia dodam, że rzeczy, jakie najczęściej mam przy sobie, to książki.
Charakter:
Gdyby założyć mi na głowę Tiarę Przydziału, myślę, że miałaby ona spory zgryz przydzieleniem mnie gdziekolwiek. Najprawdopodobniej odesłałaby mnie z kwitkiem, jako, że nie ma domu, do którego należeliby razem: Hermina, Luna, Malfoyowie, Tonks, Syriusz i Potter. Może dlatego, że jestem Marzycielskim-Cynicznym-Trochę-Gadatliwym-i-Niezdranym-Lubiącym-się-Buntować-
Kujonem-z-Bzikiem-na-Punkcie-Niesienia-Pomocy-Innym-Ludziom (w skrócie MCTGiNLsBKzBnPNPIL.) I niech nikt nie mówi, że te cechy się wykluczają!
Z mojej strony to tyle. Pozdrawiam
Lady_Black jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem