Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 01-04-2008, 14:05   #1
Hipogryf
Praktykant Voodoo

Domyślnie Starship Troopers

Jak w tytule gra zwie się Starship Troppers być może znacie ja pod tytułem Żołnierze Kosmosu.
Wiec Gra opowiada o losach dzielnego Adepta akademii wojskowej który trafia (po kilkuminutowym treningu) na front. Nie jest to zwykły front bo jak już zapewne domyślacie się z tytułu akcja dzieje sie w kosmosie. Lecz nie walczymy tam z Kosmitami ani żadnymi wrogimi frakcjami ludzi lecz z (uwaga i tu słowo którego na co dzień używają osoby grające w tą grę) Robalami.
Tak w tej grze walczymy z "inteligentnymi" na swój sposób robalami.
Na początku jak już wspomniałem jesteśmy tylko zwykłym prawie zwykłym (bo mamy nieco lepsze wdzianko od innych ;P) szarym żołnierzem i lądujemy na froncie gdzie walają sie zmasakrowane ciała naszych "kolegów". Teoretycznie w każdej misji towarzyszą nam inny żołnierze który próbują za wszelką cenę (czyli najczęściej przyjmując na siebie czesc ciosów i ataków, bądz tylko stojąc i czekając aż ich ktoś zabije) nam pomóc. lecz w praktyce sprawdza sie to tak ze to od nas zależy ich ilość. Łatwo jest ich "stracić" dlatego
lepiej iść przodem i przyjmować na siebie główne fale ataków.
Osobiście wole kończyć misje z nimi u boku nic nie zastąpi mi tej satysfakcji gdy prawie cały oddział przeżyje , ale zapewne domyślacie sie ze nie chodzi o to kto przeżyje prócz was :P.
Co do misji to sa one na swój sposób urozmaicone. Wiec musimy najczęściej coś zdobyć coś lub kogoś obronić lub coś wysadzić :P.
Moze wydaje sie wam to trochę nudnawe ale proponuje wam zagrac osobiscie w tą gierke.
Ci któży widzieli film o tej samej nazwie jak gra 1 lub 2 czesc powinni mniej wiecej kojarzyć fabule.
Grafika krótko mówiąc jest dobra i podkład muzyczny też a grywalność to już od gustu zalezy.
No i jest też opcja multiplayer i tu własnie moja proźba jezeli ktos grał lub gra prosze o kontakt ze mną bo chetnie bym sobie z kims w necie pograł.
nr gg : 8017369
dzieki i pozdrawiam narx
Hipogryf jest off-line  
Stary 01-04-2008, 22:25   #2
Camer
Junior Member

Domyślnie RE: Starship Troopers

Film świetny ale gra beznadziejna
Camer jest off-line  
Stary 01-05-2008, 18:14   #3
Hipogryf
Praktykant Voodoo

Hmm Jeżeli piszesz że gra jest "beznadziejna" to znaczy ze ją przeszedłes bo inaczej bys tego nie pisał prawda?
A tak apropo to widziałes film czesc pierwszą i drógą??
Bo ja tylko pierwszą kilka razy a drógą by sie zdało obejzec.
Hipogryf jest off-line  
Stary 02-06-2008, 21:59   #4
Mr Dumbledore
Senior Member

ja tam gralem z hipo w starshipa i gra wydaje sie wpozo;]
Mr Dumbledore jest off-line  
Stary 04-21-2009, 20:36   #5
Kerle
Moderator

Kerle na Harry Potter Forum

Domyślnie

Zamykam. A wiecie dlaczego? Bo wasze odpowiedzi to spam. Pewnie nie wiecie co to, ale trudno, wasz problem.
Kerle jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania