|
03-26-2007, 22:26
|
|
|
Member
|
tak mi cos przyszlo do głowy... Jak wygląda R.A.B.??
Nie no, blixniakami nie śa ale ciągle mnie ciekawi ten motor. Bo też słyszalam że ma być związek z nim w 7 części... R.A.B. zginął w tym roku co harry się urodził... A bardziej w tamtym okresie... Ale zmarł po smierci lili i jamesa czy przed?? I gdzie był Syriusz podczas śmierci Harrego?? Kiedy go dorwali do Azkabanu? Nie no... tyle pytań... tyle opcji mi sie pojawiło w głowie<burza mózgów> :P
|
|
|
03-26-2007, 22:38
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
RE: tak mi cos przyszlo do głowy... Jak wygląda R.A.B.??
z rozmowy nauczycieli i MM i paru innych osób w Trzech miotłach (HP i WA) wiemy że Syriusz zaraz po ataku na Potterów, albo przynajmniej wtedy gdy był tam Hagrid pojawił się i chciał zabrać Harry'ego... jak jednak Hagrid wykonywał rozkazy Dumbledore'a porzyczył tylko od niego motor i odleciał... myślę, że w tegy Syriusz poszedł szukać Petera gdy go znalazł myślę że max kilka godfzin później, rozpętała się znana nam wszystkich masakra... tyle mogę narazie wnieść do dyskusji nad resztą pomyślę jeszczze
|
|
03-26-2007, 22:52
|
|
|
Member
|
dzieki peeves ;P wy też piszcie
|
|
|
03-26-2007, 23:02
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cóż... ja nie mam pojęcia jak wygląda dokładnie, ale wyobrażam sobie go jak czarnego, klasycznego Harleya...
|
|
|
03-27-2007, 18:48
|
|
|
Senior Member
|
A ja jak przeczytałam trzy literki R. A. B. to od razu mi przyszły na myśl tłuste włosy, haczykowaty nos i ziemista cera... Istny Snape!!
Tylko nei piszcie mi ,że to nie może być prawdą, bo JA TO WIEM!!! Ja tyko piszę co mi na myśl przyszło...
|
|
|
03-27-2007, 20:48
|
|
|
Senior Member
|
R.A.B... jak wywglądał...hmm.... pewnie miał długa brodę, zamiast normalnych zębów ostre kły, po których wiecznie spływa krew; trzy pary pacek. Parę upierzonych skrzydeł. zamiast nóg kopyta i długi ogon zakończony grotem, niczym diablik...aha zapomniałam napisać, ze zapewne zieje ogniem :]
|
|
|
03-27-2007, 22:56
|
|
|
Member
|
trzeba by doczytać w zakonie Feniksa, w rozdziele o rodzie Blacków ;D
|
|
|
04-01-2007, 22:58
|
|
|
Senior Member
|
Niby dlaczego własnie tam? Przecież nie wiadomo kto jest RABem :>?
|
|
|
04-03-2007, 15:50
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Jak dla mnie to Rowling znowu cos wymysli i RABem wcale nie bedzie Regulus Black, ale jak dla mnie to ma wielki brzuch, lysa pale, jest niski i jakis taki smieszny
|
04-05-2007, 10:16
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Napewno Rowling czyms nas zaskoczy! R.A.B.- na poczatku bylam pewna ze dto Regulus A. Black, ale teraz... autorka jak wiadomo lubi zaskakiwac. I nie martw sie- w 7 czesci wszystko sie wyjascni i nie bedzie watpiliwosci! Tylko jak zyc do czasu premiery!!!!!!!
|
|
|
Zasady postowania
|